Få skræddersyet

Din rejse til Anguilla

image

Anguilla – et af Caribiens mest glamorøse og ekstravagante rejsemål.

På Anguilla finder man nogle af verdens bedste strande med kridhvidt puddersand og tyrkisblåt hav.  Denne lille perle er populær blandt jetsettere, som drager dertil for, ligesom andre besøgende, at nyde gourmetmad, lækre strande og den caribiske sol. Så finder I oven i købet den varmeste lokalbefolkning her.

 

Langt væk fra turistede destinationer med casinoer og natklubber, der ligger den caribiske perle, Anguilla. Dette paradis ligger i det østlige Caribien, og I finder her nogle af de smukkeste sandstrande. Faktisk kaldes øen for Caribiens hovedstad, hvilket siger noget om den høje kvalitet, som I vil opleve ved en rejse hertil.  Dette ø-paradis tilbyder et godt udvalg af både luksuriøse resorts og små  strandhoteller. Især West End Village ved Meads Bay er hjemsted for nogle af de bedste.

 

Når I besøger Anguilla, er der rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige vandsport. I kan fx udforske øen på en kajaktur, se øen fra vandet, og komme helt tæt på de utrolig smukke steder.

 

Øen kan nemt besøges i kombination med et ophold på fx naboøen St. Maarten, hvor I får muligheden for at se mere af alt, hvad Caribien har at byde på. 

Vi anbefaler at rejse til Anguilla. Øen byder på helt magiske oplevelser, hvor der er rig mulighed for at skabe fantastiske minder – dette paradis er et af vores absolut foretrukne!

Rejseforslag til denne destinationDin rejse til Anguilla

  • Vandsport
  • Strand
  • Dyk/Snork
  • Gourmet
  • Uturistet
  • Ekstravagant
image

VANDSPORT

Selvom strandene er de helt store højdepunkter på Anguilla, så tilbyder øen et stort udvalg af vandsport. En af de bedste måder at udforske Anguillas spektakulære kystlinje på, er ved at leje en kajak. På Anguilla kan man leje dem med glas i bunden, så man kan se direkte ned i det krystalklare lyseblå vand. Man kan også prøve Stand Up Paddleboarding – SUP – som er et slags surfbræt, hvor man står op og padler sig frem. En unik og fantastisk måde at se Anguilla på.

image

STRAND:

Meads Bay, Barnes Bay, Shoal Bay og Rendezvous Bay – verdens bedste – er alle navne på vidunderlige hvide sandstrande, som ligger på Anguilla. Faktisk har øen hele 33 af slagsen. Tilfælles har de det nærmest selvlysende turkisblå vand, silkeblødt sand og smukke omgivelser. Langs nogle af disse strande, finder man bl.a. luksuriøse gourmetrestauranter og ekstravagante resorts.

image

DYKNING / SNORKLING:

Dykning og snorkling er to af de mest populære aktiviter for dem, som ferierer i Caribien. På Anguilla finder man, ligesom på mange andre caribiske øer, koralrev hvor man kan se alt fra farverige fisk til havskildpadder. Nogle af de mest imponerende og populære snorkeling- og dykkersites på Anguilla tæller Little Bay og Shoal Bay East, hvor man enten kan udforske på egen hånd, eller tage med i en glass bottom boat.

image

KULINARISK:

Anguilla er en af de øer i Caribien, hvis befolkning nærmest er afhængig af fantastisk velsmagende mad. Her kan man finde alt fra lokale BBQ’s til luksuriøse gourmetrestauranter. En af de mest kendte restauranter på Anguilla – Blanchards Beach Shack, er beliggende i West End Village. De serverer alt fra jerk chicken til mahi mahi sandwiches og kokosnød-karry muslinger. Gourmetrestauranterne serverer normalt alt fra krebs og og den lokale favorit, hummer, til frokost, mens man om aftenen bl.a. kan prøve delikatesser som lionfish.

image

UTURISTET:

Selvom Anguilla er et paradis uden sidestykke, så er det også en Caribiens mest uturistede rejsemål. Grundet en kombination af sværhedsgraden af at komme dertil fra Europa og USA, samt de relativt få hoteller og øens størrelse, så har Anguilla formået at beholde sin charme og autencitet. De afsondrede og betagende strande, de små hyggelige strandrestauranter, lokalbefolkningens indflydelse – alle disse ting er velbevarede på Anguilla.

image

EKSTRAVAGANT:

Selvom Anguilla er åbent land for alle, som ønsker at besøge øen, så er det mest af alt et populært rejsemål for USA’s jetsettere. Det er ikke unormalt at se kendte som Liam Neeson, Paul McCartney og Robert De Niro, når I sidder på en strandrestaurant og spiser en burger, eller på en 5-stjernet gourmetrestaurant til aften. Det er et sted man tager hen for at nyde sol, lange dage på stranden og fantastisk mad – alt i komplet fred og ro og i luksuriøse omgivelser.

5

Hurtige facts om Anguilla

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

XCD,USD

Vidste du, at Anguilla betyder ål på spansk, og at navnet udspringer fra øens udformning?

Vidste du, at Anguilla er beliggende blot 15 minutter med båd fra St. Martin?

Fact # 04

Indbyggertal

15.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

450,-

Andre tilbud

Grenada

Caribien

Grenada

Bonaire

Caribien

Bonaire

Guadeloupe

Caribien

Guadeloupe

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)