Få skræddersyet

Din rejse til Antigua & Barbuda

image

På Antigua & Barbuda er livet en strand og strand en del af livet.

Øerne har hele 365 af dem til sammen – én til hver dag året rundt. Strandene ligger blandt frodige, grønne omgivelser og historiske seværdigheder. Om I vil bo inde i den hyggelige hovedstad St. Johns, indlogere jer på et hyggeligt Bed&Breakfast på en klippetop eller måske bo på et luksuriøst resort ved vandkanten, så har Antigua & Barbuda det helt rette for jer.

 

Øerne er nogle af Caribiens mest attraktive rejsemål. Hvad enten I hungrer efter perfekte hvide eller lyserøde sandstrande, kultur samt dykning og snorkling – så finder I det hele her. Antigua & Barbuda er faktisk en gammel engelsk koloni, hvilket også er grunden til, at landet har engelsk som modersmål. Det gør det nemt for jer som turister, når I slentrer gennem St. John’s farverige bygninger, mens I nyder solens stråler fra en skyfri himmel. Tag ud til Barbuda, hvis I ønsker sandstrande med et utroligt pink skær, eller hvis I blot vil trække stikket fra omverdenen, og nyde jeres frihed.

Din rejse til Antigua & Barbuda

 • Vandsport
 • Strand
 • Kultur
 • Dyk/Snork
 • All-Inclusive
 • Uturistet
 • Ekstravagant
image

VANDSPORT

For jer som ønsker vandsport, hvad enten man er til bådturer, dykning og snorkling, kajak eller noget helt andet, så kan man nemt finde det på Antigua & Barbuda. Utallige turoperatører og udlejere er klar til at sende jer på en oplevelse for livet, hvis I er klar til at udforske små hemmelige og øde strande, undervands-skibsvrag eller noget helt tredje. En stor anbefaling er Stingray City, hvor I får lov til at snorkle med rokker.

image

STRAND:

Strande er bestemt ikke en mangelvare på Antigua & Barbuda, hvor der findes 365 af dem – én til hver dag hele året rundt. Nogle af de bedste inkluderer bl.a. Valley Church Beach og Darkwood Beach på Antigua, samt Lighthouse Bay og Pink Beach på Barbuda. Mens sandet på Antigua er kridhvidt, så kan man på Barbuda finde lyserødt sand på Pink Beach. Sandet får denne helt fantastiske og unikke farve på grund af knuste koraller langs kysten.

image

KULTUR:

Selvom Antigua & Barbuda i særdeleshed er kendt for utopiske strande, så er der også masser af kulturelle seværdigheder at finde. I English Harbour finder man eksempelvis Nelson’s Dockyard. Nelson’s Dockyard er en kulturarv og marina i området English Harbour på Antigua. Her kan man bl.a. tage på en guidet tur rundt i området, som bl.a. også tæller Clarence House og Shirley Heights. Fra Shirley Heights får man en fremragende udsigt over marinaen, hvor der ligger utallige yachts, catamaraner og andre sejlbåde.

image

DYKNING / SNORKLING:

Hvis I er på udkig efter en ferie med masser af dykning og snorkling, så er Antigua & Barbuda et rigtig godt rejsemål for lige netop jer. Øerne er tæt på hundrede procent omringet af koralrev, som bl.a. også inkluderer skibsvrag og såkaldte “vægge”. På Antigua er Cades Reef et af de mest populære steder at snorkle. På Barbuda er det eksempelvis muligt at snorkle direkte ud fra stranden, hvor I kan være heldige at finde et eller flere skibsvrag. Her findes der nemlig utallige, og man mener at vide, at der findes hundredevis, som stadigvæk ikke er lokaliseret.

image

ALL INCLUSIVE:

Selvom Antigua & Barbuda ikke er lige så store all inclusive destinationer som eksempelvis Mexico og Den Dominikanske Republik, så findes de i den grad. Antigua er stedet, hvis man ønsker en ferie i ro og fred, hvor mad og drinks bliver serveret, mens aktiviteterne allerede er planlagt. I kan få all inclusive på alt fra 3-stjernede hoteller til luksuriøse 5-stjernede resorts, som eksempelvis det nyligt åbnede Sandals Grande Antiguan Resort & Spa.

image

UTURISTET:

Med 365 strande – mange af dem uberørte, så er Antigua & Barbuda himmelen for dem, som ønsker en afslappende ferie uden alt for mange turister eller mennesker generelt. På Antigua er det nemt at finde et B&B, hotel eller resort, som ligger afsides og væk fra souvenirshops, krydstogtskibe og større byer. Her kan man nyde havets brusen og fuglenes sang. For den ultimative uturistede oplevelse, så anbefaler vi at tage til Barbuda, hvor I kan gå flere kilometer langs de hvide og lyserøde sandstrande uden at se et eneste menneske.

image

EKSTRAVAGANT:

5

Hurtige facts om Antigua & Barbuda

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 2

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

XCD,USD

Vidste du, at der på Antigua & Barbuda findes 365 strande - én til hver dag året rundt?

Vidste du, at der på Barbuda findes lyserøde sandstrande, som er opstået fra knuste koraller langs kysten?

Fact # 04

Indbyggertal

90.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

500,-

Andre tilbud

Martinique

Caribien

Martinique

Barbados

Caribien

Barbados

Grenada

Caribien

Grenada

Mexico

Caribien

Mexico

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)