Få skræddersyet

Din rejse til Aruba

image

Aruba har eventyragtige sandstrande, gourmetrestauranter og én af Caribiens flotteste byer!

Aruba ligger i den sydlige del af Caribien, og udgør A’et i ABC øerne. Øen har noget for enhver, hvad enten I vil ligge på den fredelige Eagle Beach eller feriere i dynamiske omgivelser på Palm Beach. Når I slentrer igennem Oranjestads’ stræder, ser I også, hvordan kolonialtiden har sat sit præg på dette hollandske oversøiske territorium. 

 

De seneste årtier har Aruba udviklet sig, og er gået fra at være en uspoleret ø, til i dag at være et af de mest populære rejsemål –  hvor især europæerne er glade for øen. Den hollandske indflydelse er ikke til at tage fejl af, du vil se mangefarvede bygninger rundt omkring på øen, og møde en varm lokalbefolkning. De er stolte af øen, og man forstår hurtigt hvorfor.

 

Oveni det, så er det den ø i Caribien, som har flest soldage i løbet af året. Solen skinner året rundt og det kan kun smitte af på humøret! Øen byder på en masse spændende oplevelser og er derudover en af de caribiske destinationer, som du hurtigst kan komme til. 

Så, hvad venter du på?

Din rejse til Aruba

 • Vandsport
 • Kultur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Shopping
 • Børnevenlig
 • Gourmet
image

VANDSPORT:

På stranden Palm Beach, som er et af de bedste steder at bo på øen, finder man et stort udvalg af vandsport. Alt fra bananbåde til kajakker, stand up paddle boarding og det helt nye – Water Jet Pack. Denne jet pack skyder jer op til 9 meter over havets overflade, mens misundelige og interesserede blikke følger jer. Stand Up Paddle Boards kan lejes på stranden, så I kan padle nedad kysten og se den fascinerende ø udefra.

image

KULTUR:

Oranjestad er en charmerende by og også hovedstaden på Aruba. Det mest spektakulære ved byen er de utrolige huse, som er tilbage fra kolonitiden. De findes i alverdens farver fra gul til rød og blå. Disse bygninger er velbevarede og vedligeholdt, hvilket de spektakulære facader viser. I byen kan man også finde adskillige museer, som er et besøg værd. Dette inkluderer bl.a. Arubas’ historiske museeum og det nationale arkæologiske museem.

image

STRAND:

Selvom termen – verdens bedste – efterhånden er en noget brugt frase, så kan det i særdeleshed bruges om Palm og Eagle Beach på Aruba. Strandene ligger kun adskilt med få kilometer, men der er en verden til forskel på de to strande. Palm Beach er også døbt “High Rise Area”, da det er her hvor de store strand-resorts ligger. Stranden er super, vandet er turkisblåt og der er en god vibrant stemning. På Eagle Beach er hverdagen helt anderledes. Stranden er meget bred med det blødeste sand – nærmest som flormelis, og vandet glitrer i det evige solskin. Eagle Beach er døbt “Low Rise Area”, da I her for det meste finder små boutique hoteller og resorts.

image

DYKNING / SNORKLING::

Aruba er kendt som en fremragende destination for dykkere, som har en speciel fascination for skibsvrag. Adskillige vrag ligger langs kysten, hvilket gælder alt fra slæbebåde til større fragtskibe og selv flyskrog. Det er også på denne ø, I finder det største skibsvrag i Caribien – SS Antilia, som sank tilbage i 1940. Dem som ikke dykker eller snorkler, kan tage med The Atlantis Submarine, hvor man fra ubåden kan se adskillige koraller, vrag og tusindvis af fisk.

image

NATTELIV:

Hvis I er nogle af de personer, som ikke ønsker at gå tilbage til hotelværelset efter en god middag på en af Arubas’ mange verdensklasse restauranter, så er der gode nyheder. På Aruba finder I nemlig fantastisk natteliv, som inkluderer alt fra casinoer til barer og natklubber. Hvad enten I ønsker en enkelt drink eller 10, så er det ved Palm Beach, I finder det. Området har stille og roligt udviklet sig til at være et af Caribiens bedste inden for både strande, shopping, restauranter og i særdeleshed nattelivsmæssigt.

image

ALL INCLUSIVE:

Ønsker I en ferie, hvor I kan sige til tjenerne hvad I vil have at drikke, spise akkurat det måltid fra restauranten som I ønsker og deltage i aktiviteter – alt sammen uden at skulle have kortet op fra lommen? Så er all inclusive en god idé – især på Aruba! Øen har efterhånden fået en del muligheder inden for dette populære koncept, og mange af disse finder man ved Palm Beach. Resorts som tilbyder dette er bl.a. kendte hotelkæder som Occidental, Holiday Inn og RIU.

image

SHOPPING:

De seneste år har shoppingmulighederne på Aruba eksploderet, så der nu er noget for enhver smag. Om I vil have en badebold eller en taske fra Louis Vuiton, så har I alle chancer her. Et af de bedste steder for high-end shopping er i Renaissance Mall, som ligger ved Oranjestads centrum. Her findes over 60 forskellige butikker og spisesteder. Perfekt til en sjældent overskyet dag eller hvis I vil væk fra de smukke strande.

image

BØRNEVENLIG:

Leder I efter en familieferie, hvor I med ro i sindet kan lade børnene bade i havet, poolen eller blot lege i sandet, så er Aruba en rigtig god mulighed. Både Palm og Eagle Beach er som støbt for børn, da det rolige vand året rundt giver de perfekte og sikre forhold. Næsten alle hoteller og resorts på Aruba har pools af super kvalitet, så børnene altid er i gode hænder. Det gode udvalg af vandsport gør, at børnene aldrig vil kede sig.

image

KULINARISK:

Selvom Aruba ikke kan nyde godt af prædikatet som Caribiens mad-hovedstad, så kunne den sagtens have været der. Super amerikanske steakhouses, fashionable italienske restauranter og alverdens internationale specialiteter. Aruba er et mekka for madelskere, hvor I kan få nogle af de mest velsmagende oplevelser. Bl.a. kan vi anbefale Carte Blanche Restaurant, som serverer internationale retter, mens man på The Flying Fishbone kan få nogle af de mest delikate fiskeretter i hele Caribien.

5

Hurtige facts om Aruba

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

AFL/AWG,USD

Vidste du, at der bor mennesker fra over 90 forskellige nationaliteter på Aruba?

Vidste du, at Aruba er den ø i Caribien, som har flest soldage om året?

Fact # 04

Indbyggertal

103.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

500,-

Andre tilbud

Barbados

Caribien

Barbados

Martinique

Caribien

Martinique

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)