Få skræddersyet

Din rejse til Bahamas

image

Bahamas er en af de mest kendte øer i Caribien.

Landet er det de fleste europæer tænker på, når der snakkes om Caribien. Bahamas har alt hvad en feriehungrende person behøver – og ting som de ikke vidste, de havde brug for. Her kan I opleve de perfekte hvide sandstrande, luksuriøse resorts, eminent snorkling og dykning i verdensklasse. 

 

Når I besøger landet, har I muligheden for at få en helt enestående oplevelse. Besøg øen Exumas, hvor der lever grise, som dagen lang svømmer rundt blandt de besøgende i det turkisblå vand – til stor fornøjelse for både grisene og turisterne.  I kan få denne helt specielle oplevelse på Pig Island.

 

Nassau og Paradise Island er to af de mest besøgte steder i Caribien, men der findes massevis af småøer, som stadigvæk ikke er ramt af stor turisme. Når man taler om denne destination, så kan snakken heller ikke undgå at falde på det imponerende Atlantis Resort, som optager et kæmpe område ved Paradise Island.

 

Øen har så mange forskellige oplevelser at byde på. Helt unikke oplevelser, som vil skabe minder for livet. 

Rejseforslag til denne destinationDin rejse til Bahamas

  • Vandsport
  • Strand
  • Dyk/Snork
  • Golf
  • Børnevenlig
  • Uturistet
image

VANDSPORT- og sjov på Bahamas:

Hvor der er vand i Caribien, er der ofte sport. Således også på Bahamas, hvor man finder nogle af de fedeste vandaktiviteter på Atlantis Resortet på Paradise Island. Her er der et kæmpe vandland, hvor man kan nyde alt fra vandrutchebaner til andre vandsportsgrene. Andre steder på Bahamas er Stand Up Paddle Boarding utroligt populært. At stå på et surfbræt, mens padlen føres igennem det uimodståelige lyseblå hav – det er en oplevelse, som man ikke må gå glip af.

image

STRANDE på Bahamas:

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at strandene på Bahamas er nogle af de mest elskede i Caribien og verden over. Steder som Exumas, Andros og Paradise Island er eksempler på, at perfekte strande virkelig findes. Hundredevis af strande på Bahamas er til dags dato stadigvæk uspolerede, nogle er endda ikke fundet. En af de mest spændende rejsemål på Bahamas er Bimini, hvor strandende er kridhvide, og hvor vandet er lunt som i et badekar. Tæt på øen Eleuthera finder man Harbour Island, hvor man finder store brede sandstrande – fuldkommen øde og eventyragtige.

image

DYKNING & SNORKLING i kæmpe koralrev på Bahamas:

På Andros Island – en af de største øer på på Bahamas, finder man verdens tredje største koralrev. Derudover finder man de populære “blå huller” og undervandshuler. Koralrev betyder fisk, og masser af dem. Derudover er Andros kendt som Bahamas største fredede område, dette grundet de 5 nationalparker, som findes her. Snorkling og dykning her er godt for nybegyndere som øvede.

image

GOLF og golfbaner på Bahamas:

Golfbanerne er som drysset over hele Bahamas. Fra banen på det luksuriøse One&Only Resort til Ocean Club Golf ved Atlantis og Emerald Reef Golf Course ved Sandals hotellet på Exumas. Her finder I med garanti den perfekte golfbane, hvad enten I vil spille en simpel omgang, eller en udfordrende runde langs det Caribiske Hav. Bahamas har noget for alle – fra begyndere til eksperter.

image

BØRNEVENLIG familieferie på Bahamas:

Selvom hele Bahamas i bund og grund er meget børnevenligt, så kulminerer det på Atlantis Resorts på Paradise Island. Her er der alt hvad et barn og familie kan ønske sig. 20 forskellige swimmingpools, de vildeste rutchebaner, akvarier med hajer og meget mere. Strandene ved resortet er næsten for gode til at være sande. Familieferien på Atlantis vil med garanti blive en af de bedste.

image

UTURISTET - fred, ro og grise på Bahamas:

Mens Nassau og Paradise Island er to af de mest besøgte steder i Caribien, så findes der massevis af småøer, som stadigvæk ikke er ramt af stor turisme. Øer som Exumas, Andros er endnu meget uspolerede. Få luksuriøse resorts, begrænsede shoppingmulighede og en afsides placering betyder, at disse perler forbliver autentiske til den dag i dag.

5

Hurtige facts om Bahamas

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

29O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

BSD,USD

Vidste du, at verdens længste hulesystem under vand findes på Bahamas i Lucayan National Park?

Vidste du, at der findes en ø på Bahamas, hvor der svømmer grise rundt? Øen hedder Big Major Cay og ligger i området ved Exumas. Grisene bor på øen, som er ubeboet af mennesker.

Fact # 03

Indbyggertal

400.000

Fact # 03

Dagligt madbudget pr. person, DKK

600,-

Andre tilbud

Krydstogt

Caribien

Krydstogt

St Lucia

Caribien

St. Lucia

Bonaire

Caribien

Bonaire

Martinique

Caribien

Martinique

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)