Få skræddersyet

Din rejse til Barbados

image

Barbados – øen der har det hele!

Her finder I uimodståelige badestrande, et dynamisk natteliv, og desuden også en af Caribiens største kulturskatte i hovedstaden, Bridgetown.

 

Hvis I er i tvivl, om I vil på kulturferie, strandferie, oplevelsesferie eller bare et sted hen, hvor der er et fantastisk natteliv. Hvorfor så ikke tage til Barbados?

 

Øen har alt, hvad en feriehungrende gæst har brug for. Carlisle Bay er en af de strande i Caribien, som har det klareste vand, og stranden er også kendt for sin store population af havskildpadder, som hele året svømmer rundt langs den attraktive vestkyst. Bridgetown, hovedstaden, er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Barerne i St. Lawrence Gap skruer op for musikken hver aften, hvor I kan danse til den lyse morgen – og så er dette øen, hvor musikstjernen Rihanna er født.

 

Øen er absolut skøn, og et besøg værd. Her skabes uforglemmelige minder!

Din rejse til Barbados

 • Krydstogt
 • Vandsport
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Golf
 • Børnevenlig
 • Gourmet
 • Ekstravagant
image

KRYDSTOGT:

Hvis I leder efter et krydstogt i det sydlige Caribien, hvor I kan komme forbi så mange øer som muligt på 7 dage, så er en afgang Barbados en rigtig god idé. Afgange fra denne spektakulære ø finder sted hver uge, og tager jer til andre paradisøer som Antigua & Barbuda, Grenada og St. Kitts & Nevis. Ruterne sejles af Carnival Cruise Line.

image

VANDSPORT:

Hvis I er til fart og sport, så kan Barbados’ syd og vestkyst hjælpe til. Her kan man bl.a. prøve jet ski eller parasailing, mens man andre steder finder ud af, hvorfor Barbados er en verdenskendt destination for surfere. En af de bedste vandsportsaktiviteter er en tur med catamaran. Her kommer man ombord med maks. 12 andre, og sejler ud til diverse skibsvrag for at snorkle med havskildpadder. Al mad og drikkelse er inkluderet i de 5 timer, som man ofte bruger på båden. Vi mener, det er den absolut bedste oplevelse på hele øen og en af de bedste i Caribien.

image

STRANDE:

Med et væld af fantastiske strande i hele Caribien, kan det være svært at vælge. Strandene på Barbados er guddommelige, og det vil I få at se, allerede inden I lander med flyet. Nogle af de bedste tæller Crane Beach, hvor sandet har et fascinerende lyserødt skær, mens de lokale favoritter Pebble og Brownes Beach ved Carlisle Bay også er vores favoritter. Fra Bridgetown og hele vejen opad den ekstravagante vestkyst, finder man små og fabelagtige sandstrande. Vestkysten er blandt andet her, hvor man også finder Rihannas store 5 soveværelsers lejlighed. Den ligger i komplekset – One Sandy Lane.

image

DYKNING & SNORKLING

Barbados er især kendt for sin store population af havskildpadder, som hele året rundt svømmer rundt langs den attraktive vestkyst. Mange af dem findes ud for Carlisle Bay, hvor man nemt kan snorkle direkte til havskildpadderne fra stranden. Den sikreste måde at se og snorkle med havskildpadder på er, hvis man tager med på en af de føromtalte catamaran-turer. Her har de mad med, hvilket havskildpadderne er blevet vant til.

image

NATTELIV:

Barbados’ natteliv er meget varieret, hvor I bl.a. kan tage på natklub, bar eller lounge. Det bedste natteliv finder man i St. Lawrence Gap, som ligger på Barbados’ sydvest kyst. De bedste steder er bl.a. The Cove, Old Jamm Inn og Sugar Ultra Lounge. Disse steder tilbyder alt fra live jazz musik, til reggae rytmer og de nyeste dj hits. The Gap er stedet, hvis man vil slå sig løs.

image

ALL INCLUSIVE:

For nogle år siden var Barbados ikke kendt for at være store på all inclusive, men det har ændret sig markant. De bedste all inclusive resorts ligger langs den eksklusive vestkyst, hvor de ligger privat og i flotte omgivelser. Nogle af de hoteller som tilbyder de bedste pakker er Waves Beach Resort, Island Inn Hotel og det charmerende Mango Bay Resort, som ligger i Saint James på vestkysten.

image

GOLF:

Hvad enten I besøger Barbados i sommer eller vintermånederne, så er forholdene til golf noget nær perfekte. Her findes nogle af Caribiens bedste mesterskabsbaner. Langt de fleste baner ligger langs den ekstravagante vestkyst, hvoraf de bedste inkluderer Barbados Golf Club og de 3 baner ved det luksuriøse Sandy Lane. På den dramatiske sydkyst finder man Rockley Club, som er for de mere øvede spillere.

image

BØRNEVENLIG:

Barbados er en drøm for børn såvel som forældre. De rolige sandstrande på vestkysten er perfekte til afslapning og leg i sand og vand. De mange gode hoteller er også utrolig børnevenlige, hvor man ofte finder rigtig gode swimmingpools og rigeligt med underholdning. Mulighederne for vandsport og snorkling gør, at børnene kan få den action, som de kan få brug for på en lang ferie.

image

KULINARISK:

Overalt på Barbados findes der god mad. Alt fra madstande i St. Lawrence Gap som serverer saftige burgere, til de finere restauranter, hvor man kan få alt fra franske retter til amerikanske steaks. En af de bedste og mest unikke madoplevelser står Cuz’s Fish Shack for. Denne lille madvogn som ligger omkring hotellet Radisson Aquatica på Carlisle Bay, serverer de lækreste fiskesandwiches. De består af friturestegt frisk fisk, som Cuz får ind samme morgen. Fisken varierer, men kan være alt fra flyvefisk til mahi mahi. En helt anden oplevelse kan man få på enten Chambers eller The Tides Restaurant, hvor I hhv. kan smage lækre franske og asiatiske retter.

image

EKSTRAVAGANT:

På Barbados’ vestkyst ligger millionvillaer, lejligheder, resorts og andet. Det er her hvor det luksuriøse liv udspringer fra. Fra det vidunderlige One Sandy Lane Resort, hvor Rihanna har en feriebolig, til Paynes Bay, hvor stranden er som på et postkort. Man ser ofte store yachts ligge til langs vestkysten, og det er da også her, I har muligheden for at spotte en kendis. Blandt andre er Mark Wahlberg, Gwyneth Paltrow og musikmogulen Simon Cowell velkendte skikkelser på denne solrige kyst i Det Caribiske Hav.

5

Hurtige facts om Barbados

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

28O

Fact # 03

Valuta

BBD,USD

Vidste du, at verdensstjernen Rihanna er født og opvokset på Barbados? Hun ejer i dag en luksuslejlighed i One Sandy Lane - øens mest luksuriøse resort.

Vidste du, Barbados tilbyder gratis uddannelse til deres indbyggere? Dette betyder, at 97% af øens indfødte kan skrive og læse.

Fact # 04

Indbyggertal

280.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

600,-

Andre tilbud

St Barts

Caribien

St. Barts

Krydstogt

Caribien

Krydstogt

Bahamas

Caribien

Bahamas

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)