Få skræddersyet

Din rejse til Bonaire

image

Bonaire paradiset er et af verdens bedste rejsemål for jer, som elsker at dykke og snorkle.

Bonaire, som b’et i ABC-øerne står for ligger i det sydlige Caribien og udgør sammen med Aruba og Curacao ABC-øerne. Øen er en af de mindste i hele Caribien, og stadigvæk en meget ukendt destination i forhold til eksempelvis naboøen, Aruba.

 

Du finder på denne ø ét af de smukkeste koralrev, som nærmest omringer øen. Det er derfor meget oplagt at hoppe i badetøjet og på med snorkeludstyret, så det smukke undervandsliv rigtig kan udforskes. Det er dog ikke kun det yderst betagende liv undervands, som lokker turister til øen. Der er nemlig også helt perfekte forhold til windsurfing, lyserøde flamingoer og saltgruber, som alt sammen medvirker til at denne lille perle er et attraktivt rejsemål.

 

Man kan med fordel udforske øen  på cykel eller scooter, for at opleve alt fra vilde æsler til lyserøde flamingoer og flotte strande. Bonaire er en af Caribiens mest stille og fredelige øer, hvilket I vil opleve på en gåtur igennem hovedbyen, Kralendijk. Her ligger et par fantastiske restauranter og huse i alverdens farver fra kolonitiden, og byen bidrager med en rigtig afslappende atmosfære. 

 

Vi anbefaler, at I kombinerer øen med en af de andre ABC øer – Aruba eller Curacao, for at fuldende jeres caribiske eventyr.

Din rejse til Bonaire

  • Vandsport
  • Natur
  • Strand
  • Dyk/Snork
  • Børnevenlig
  • Uturistet
image

VANDSPORT

Windsurfing er en af de mest populære vandsportsaktiviteter på Bonaire. Faktisk siges det, at den bedste windsurfing i Caribien findes på netop Bonaire. Langt de fleste windsurfer ved Jibe City, som ligger ved stranden Lac Bay – en af de bedste på øen, både for at bade og surfe. Den bedste sæson for windsurfing er fra december til august, hvor Bonaire rammes af store mængder vind ved lige netop Lac Bay, som gør det til et mekka for surfing.

image

NATUR:

Naturen på Bonaire findes både over og under vandet. Mens det farverige og spændende koralrev udspiller sig under det krystalklare caribiske hav, så kan man på Bonaire se mange andre naturseværdigheder oven vande. Dette gælder bl.a. de lyserøde flamingoer, som er blevet et kendetegn for Bonaire. I Washington-Slagbaai National Park kan man bl.a. se netop flamingoer, divi divi træer, utallige kaktus, leguaner og meget mere. Rundt på hele Bonaire lever der bl.a. vilde æsler, som gerne kommer hen og hilser på – især hvis der er mad at hente.

image

STRAND:

Selvom Bonaire ikke er den typiske destination for en badeferie, så kan øen alligevel byde på nogle ganske gode strande. De bedste er Sorobon Beach, Lac Bay og No Name Beach. Sidstnævnte ligger på paradisøen Klein Bonaire, som er beliggende ud for vestkysten af Bonaire. Mens Sorobon Beach og Lac Bay er kendt for at være lavvandede og dermed rigtig gode for familier, så er No Name Beach en strand, som man lige så vel kunne se på et postkort.

image

DYKNING / SNORKLING:

Dykning og snorkling er hovedaktiviteten på Bonaire. Hele kysten omkring Bonaire er en del af Bonaire National Marine Park, hvilket betyder at det er fredet og ekstremt godt passet på. Det er lovpligtigt at betale et engangsbeløb 10 USD, hvis I skal snorkle i vandet. Bonaire har et af de smukkeste og mest uberørte koralrev i verden, som øen gør meget for at værne om. Snorkeling kan gøres direkte fra land og på Klein Bonaire, mens man gør klogt i at tage med på en arrangeret tur, hvis man planlægger at udforske Bonaires undervandsliv som dykker.

image

BØRNEVENLIG:

Bonaire et ideelt sted for børnefamilier, som ønsker fred og ro samt mulighed for at bade og snorkle. Man finder lejlighedskomplekser over hele øen, som er optimale for familier. Her har man alt fra køkken til seperate soveværelser tilgængeligt, hvilket kan være en stor fordel på Bonaire, hvis man eksempelvis ønsker at lave mad selv. Desuden er der mange sjove attraktioner for børn, hvilket eksempelvis inkluderer et drive-in æselreservat, hvor der lever mere end 600 styks. Her får man bl.a. lov at fodre og klappe dem. En fantastisk oplevelse for hele familien.

image

UTURISTET:

Bonaire er en af de mindste øer i Caribien, og stadigvæk en meget ukendt destination i forhold til eksempelvis naboøen, Aruba. Der findes ingen deciderede store resorts på Bonaire, men derimod små hyggelige boutique hoteller og lejlighedskomplekser helt ud til vandet. Bonaire er en meget autentisk ø, som sætter stor pris på de ting, som øen har sat fokus på i årtier – nemlig livet over og under vandet samt at bevare det specielle. Selvom øen er uturistet, så har de alt hvad man behøver. Aktiviteter, restauranter, indkøbsmuligheder, seværdigheder og gode indkvarteringsmuligheder.

5

Hurtige facts om Bonaire

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

USD,ANG

Vidste du, at der på Bonaire findes et reservat, hvor der lever over 600 æsler? De er alle navngivet, og ejeren kan navnene på hver og en.

Vidste du, at Bonaire's drikkevand - som er destilleret havvand - er noget af det reneste i hele verden?

Fact # 04

Indbyggertal

17.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

450,-

Andre tilbud

Tobago

Caribien

Tobago

Krydstogt

Caribien

Krydstogt

Martinique

Caribien

Martinique

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)