Få skræddersyet

Din rejse til Cayman Islands

image

Cayman Islands byder på noget af Caribiens bedste snorkling og dykning!

Landet består af 3 hovedøer – Grand Cayman, Little Cayman og Cayman Brac og tilsammen udgør de et paradis, som er et af de mest populære i Caribien – især for amerikanere. For selvom destinationen stadigvæk er fjern for europæere, så har øerne længe været en favorit i USA.

 

Øerne ligger lunt centreret mellem Cuba mod nord, Jamaica mod øst og Mexico mod vest. Under jeres visit på denne destination kan I bl.a. besøge en havskildpadde-farm, gå en tur igennem farverige George Town eller snorkle med rokker. I står faktisk over for nogle af de bedste snorkling- og dykkeoplevelser på øerne, som er omringet af et af verdens bedste koralrev. 

 

I kan på Grand Cayman opleve den verdenskendte 7 Mile Beach! Men hvis I ønsker at opleve en mere autentisk caribisk charme, anbefaler vi, I besøger de noget mindre øer Cayman Brac og Little Cayman. I kan fx på Little Cayman komme væk fra alle turisterne, finde ro og rå natur, da denne ø er fuldstændig uspoleret!

 

Selvom Cayman Islands i flere år har været kendt som et af verdens “bedste” skattely, har landet meget mere flatterende ting at byde på!

Din rejse til Cayman Islands

 • Vandsport
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Shopping
 • Børnevenlig
 • Gourmet
 • Ekstravagant
image

VANDSPORT

Alt hvad der har med vand at gøre, er populært på Cayman Islands. I kan bl.a. stand up paddleboarde, tage med på fisketur, padle afsted i en kajak eller mærke suset fra en tur på jetski. Det meste vandsport finder sted på Grand Cayman, som er den største af de 3 øer. I kan også tage en tur på windsurfing, som er en ekstremt populær sport. Så uanset hvad I er til, så finder I det højst sandsynligt på disse actionprægede øer.

image

STRAND:

På Grand Cayman finder I én af verdens mest unikke og kendte strande. Seven Mile Beach er et ikon i Caribien, og den er kendt for at have finkornet sand, betagende lyseblåt vand og sol året rundt. Langs stranden nyder både børn og voksne de dejlige omgivelser, som bl.a. inkluderer autentiske restauranter og lækre hoteller. Hvis man ønsker at besøge Little Cayman, så kan man med fordel besøge Owen Island og Sandy Point.

image

DYKNING / SNORKLING:

Hvis I vil på en vidunderlig snorkling eller dykkerferie, så bør Cayman Islands bestemt være i jeres tanker. En uforglemmelig oplevelse får man bl.a. i Stingray City, som er en af de mest kendte og populære attraktioner. Her bliver man fragtet ud til en slags sandbanke, hvor I finder det mest krystalklare hav. Her svømmer flere hundredevis af rokker rundt. I får lov at kysse og røre disse venlige væsener. Blot det at se disse smukke dyr bevæge sig vægtløst igennem havet er en stor oplevelse. Hvis I vil dykke, så kan I frit vælge mellem en af de 3 øer. De er alle verdensklasse og tilbyder bl.a. utallige skibsvrag. Ud fra Little Cayman finder man Bloody Bay Marine Park, som er kendt for deres undervands-væg, som går mere end 1800 meter ned i dybet.

image

SHOPPING:

Cayman Islands er hurtigt blevet et af Caribiens mekkaer for shopping – ikke kun for tax-free varer, men også for alt fra high-end butikker til souvenirshops. Mange af disse finder man i området omkring hovedstaden – George Town, mens det nye område Camana Bay er et af de nyeste områder, som hvert år får et større udvalg for turister såvel som lokale.

image

BØRNEVENLIG:

Cayman Islands er i den grad en destination, som man sagtens kan tage hele familien med til. De fantastiske sandstrande med det rolige vand er perfekt for børn som voksne. Mens især snorkling bliver mere og mere populært herhjemme, så er det også noget man kan gøre direkte fra stranden på bl.a. Grand Cayman, hvilket er en sjov aktivitet for hele familien. Der er også masser af børnevenlige hoteller, som underholder fra morgen til aften. En af de sjovere aktiviteter for børn er det tidligere omtalte Stingray City, hvor børnene får lov til at mænge sig med dette flotte dyr.

image

KULINARISK:

Har I en helt speciel ting for god mad, så kan Cayman Islands hjælpe jer. På disse øer er der mad for enhver smag. Her spiser man, ligesom andre steder i Caribien, store mængder seafood, som bl.a. inkluderer konkylie, tun, snapper og mahi mahi. Grundet øernes beliggenhed og gode forhold til Jamaica, så finder man også meget jamaicansk inspireret mad. Bl.a. jerk chicken. En af de mest populære retter af gryderet med konkylie, hvilket er et must-try, når du kommer til The Caymans.

image

EKSTRAVAGANT:

Folk på Cayman Islands er rige – meget rige. Dette skyldes blandt andre indkomstskatten, som ligger nær 0%. Det har gjort Cayman Islands til et af verdens mest populære skattely. På øerne finder man ultra luksuriøse resorts, nogle af Caribiens dyreste villaer, high-end shopping og restauranter samt meget andet, som behager dem med lidt ekstra kroner på lommen.

5

Hurtige facts om Cayman Islands

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

KYD,USD

Vidste du, at landingsbanen på øen, Little Cayman, faktisk er en traffikeret vej, hvor biler skal stoppe, når et fly skal lande?

Vidste du, at Seven Mile Beach, som er en af verdens absolut bedste strande, faktisk kun er ca. 5,5 miles lang?

Fact # 04

Indbyggertal

60.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

450,-

Andre tilbud

Caribien

Dominica

St Lucia

Caribien

St. Lucia

Barbados

Caribien

Barbados

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)