Få skræddersyet

Din rejse til Curacao

image

C’et i ABC-øerne står for Curacao, som stille og roligt er ved at blive yderst populær blandt turister.

Dette er bestemt ikke uden grund. Curacao kan nemlig tilbyde en masse fantastiske oplevelser. Her er vidunderlige madoplevelser, strande med det klareste vand, evig solskin og en af Caribiens hyggeligste byer.

I kan også svømme med delfiner, bo i luksuriøse lejlighedskomplekser eller blot flade ud på en solseng med en drink eller is i hånden.

 

Øen byder nemlig på uendelige muligheder for jer, som ønsker at opleve lidt af hvert. I kan fx gå en tur igennem Willemstad – øens hovedstad, som er på listen over UNESCO’s verdens kulturarv. Denne by er fyldt med farver, og I vil opleve huse i alverdens forskellige farver, og en afslappende atmosfære. 

I kan tage en tur til Grote Knip, som er Curacao’s bedste strand. Hvor man ofte kan se havskildpadder stryge igennem det nærmest utænkelige klare vand.

Til sidst kan I sætte tænderne i lækker mexicanske, italienske, franske eller internationale retter på en af mange gourmetrestauranter. De fleste beliggende i området omkring Mambo Beach, hvor man også finder et godt natteliv.

 

Med en beliggenhed tæt på ækvator, er vejret fantastisk året rundt. Dette bør opleves på de smukke strande, i det klare vand og i godt selskab.

 

Øen har så meget karakter, og byder på massevis af charme, som skal opleves. 

Rejseforslag til denne destinationDin rejse til Curacao

 • Vandsport
 • Kultur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Natteliv
 • Børnevenlig
 • Gourmet
image

VANDSPORT:

Hvis I er vaskeægte vandhunde, som elsker alt, hvad der har med sport at gøre, så er I kommet til det helt rette sted. Langs den smukke kyst på Curacao kan I foretage utallige ting. Alt fra Water Jet Back, windsurfing og tubing til jetski og vandski. Der findes mange udlejere og turoperatører, som hellere end gerne vil give jer et adrenalinfremkaldende eventyr på de safirblå vande omkring Curacao.

image

KULTUR:

På Curacao finder man også en af Caribiens mest charmerende og hyggelige byer. Willemstad er på listen over UNESCO’s verdens kulturarv for en grund. Byen var også hovedstaden på De Hollandske Antiller, før denne gruppe blev splittet i 2010. Overalt i byen kan man se de karakteriske hollandsk-inspirerede huse fra 1600 og 1700 tallet. Havnen på Willemstad er spektakulær, hvor I kan gå og kigge på butikkerne som ligger på den ene side, mens det coboltblå vand er på den anden side. Dette vand snorer sig hele vejen rundt om byen.

image

STRAND:

Selvom Curacao ikke er verdenskendt for sine strande, så findes de i bedste velgående. En af de mest populære er Mambo Beach, hvor det fine sand og klare vand er en stor attraktion. Faciliteterne med de mange restauranter, barer mm. gør Mambo Beach til et sikkert valg blandt strandelskere. Vil man have den ultimative strand, så bør man dog søge nordpå, hvor Playa Kenepa Grandi – Grote Knip – ligger. Vandet er noget af det klareste i Caribien, det er lunt og turkisblåt som på postkort.

image

DYKNING / SNORKLING::

Disse populære aktiviteter er nogle af de bedste, I kan foretage jer på Curacao. Undervandslivet er noget nær perfekt for de, som bedst kan lide at have sin ferie under vandet. Et rigt dyreliv og koraller omringer øen, hvor man bl.a. kan opleve Curacao Underwater Marine Park, som strækker sig 20 kilometer langs Curacaos’ sydkyst. Ligesom på Curacaos’ naboøer Aruba og Bonaire, så findes der mange skibsvrag og millioner af fisk.

image

NATTELIV:

Den store befolkning som er fra mange forskellige nationaliteter betyder, at Curacao har et af de bedste natteliv i hele Caribien. Øen afholder karneval hvert år, som står på i adskillige uger. I denne periode slutter festen og fejringen aldrig. Curacao har desuden et anderledes og unikt system som gør, at hver natklub har sin egen uofficielle nat, hvor alle samles på den pågældende klub og hygger sig natten lang.

image

BØRNEVENLIG:

Hvis I tænker på et sted i Caribien, hvor I kan medbringe hele familien, så er Curacao en rigtig god mulighed. Her kan børnene hygge sig i det bløde sand, snorkle med havskildpadder ved Playa Kenepa eller svømme med delfiner i Dolphin Academy. Der findes desuden adskillige resorts – deriblandt Sunscape Curacao – som er perfekte for familier.

image

KULINARISK:

På Curacao findes der massevis af restauranter, som hver især serverer både lokale og internationale retter. Alverdens seafood, ris, bønner og kylling er en vigtig del af madkulturen på øen, hvor man både finder luksuriøse restauranter og madstande langs vejen. Der spares ikke på maden, så når I først bestiller én ret, så er chancen for at blive mæt noget større end på en europæisk gourmetrestaurant.

5

Hurtige facts om Curacao

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

ANG,USD

Vidste du, at hovestaden på Curacao - Willemstad - er en del af UNESCO World Heritage Sites?

Vidste du, at Curacao er beliggende blot 60 kilometer nord for Venezuela?

Fact # 04

Indbyggertal

150.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

450,-

Andre tilbud

Tobago

Caribien

Tobago

Bonaire

Caribien

Bonaire

St Maarten

Caribien

St. Maarten

Turks & Caicos

Caribien

Turks & Caicos

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)