Få skræddersyet

Din rejse til Den Dominikanske Republik

image

Den Dominikanske Republik – perfekt for hele familien.

På Den Dominikanske Republik er især byen Punta Cana kendt for all inclusive, som er muligt på stort set alle hoteller. Dette koncept er yderst prisvenligt og giver jer muligheden for afslapning i stor stil!

Selvom all inclusive og det dejlige vejr i sig selv tiltrækker mange, byder landet også på kultur, natur og den, måske, flotteste by i hele Caribien!

 

Den Dominikanske Republik er meget børnevenlig, og er derfor det oplagte feriested for børnefamilier. 
Der er nemlig tænkt på børnene i alle aspekter. Aktiviteterne er mange og omgivelserne perfekte med kæmpe resorts, enorme pools, underholdning og børneklubber over alt. Med all inclusive oveni må dette være drømmen, både for forældre og børn! Det er vores erfaring, at glade børn giver glade forældre, og så kan det kun blive en fantastisk ferie!

 

På den Dominikanske Republik finder I veludviklede badebyer og verdensberømte golfbaner. Men øen byder også på frodig jungle, enorme vandfald og verdensklasse surfing – noget for enhver smag. 

 

Tag til Santo Domingo, en af de flotteste hovedstæder i Caribien, og sid på hyggelige cafeer, mens I beundrer de lokale, som nærmest stepper over brostenene. Hvis I vil nyde solen ved gode sandstrande, skal I tage til La Romana, Puerto Plata eller Punta Cana. I kan også tage til Samaná, hvor man i januar og februar kan tage på hvalsafari.

Dette er blot nogle af de ting, som er med til at gøre Den Dominikanske Republik til en af Caribiens mest spændende lande. 

 

Ønsker I en afslappet rejse, både for voksne og børn – hvor alt er inkluderet? Så er det Punta Cana svaret!

Rejseforslag til denne destinationDin rejse til Den Dominikanske Republik

 • Vandsport
 • Natur
 • Kultur
 • Strand
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Golf
 • Børnevenlig
image

VANDSPORT:

Water jet packs til kajak og alle former for surfing. Landet er et af de bedste i Caribien og verden for surfing, hvilket man tydeligt kan se langs de smukke kystlinjer. De farverige kites suser afsted over det solbeskinnede vand – og det tiltrækker folk verden over. Caribiens kitesurfing-hovedstad ligger på Den Dominikanske Republik. Byen hedder Cabarete og er den perfekte destination for nybegyndere såvel som professionelle. Her ser man ofte nogle af de bedste i verden, som er ude og holde formen ved lige.

image

NATUR:

Den Dominikanske Republik byder på mange store naturoplevelser. Syd for Punta Cana og La Romana finder man Parc National del Esta (Eastern National Park) som en UNESCO verdens kulturarv. Her finder man over 100 forskellige slags fugle, andre tropiske dyr samt havskildpadder og delfiner i de turkisblå vande. Andetsteds – ved Lake Enriquillo, kan man se de spektakulære lyserøde flamingoer.

image

KULTUR:

Når kulturen på Den Dominikanske Republik skal beskrives, så starter historie med Santo Domingo. Hovedstaden er en af de største kulturelle ikoner i verden. Byen har adskillige områder, som er delt op i zoner. Colonial Cty – Zona Colonial, er den gamle bydel, som er på listen og UNESCO’s verdens kulturarv. Her finder man gamle brostensbelagte gader, historiske katedraler og flote museer. Hvis I planlægger en rundrejse på Den Dominikanske Republik, så bør Santo Domingo være en del af rejseplanen.

image

STRAND:

Strandene på Den Dominikanske Republik er, ligesom i resten af Caribien, rigtig gode. Mens sandet er gyldent på strande i Puerto Plata, så finder man finkornet hvidt sand på de populære badestrande ved Punta Cana. I Punta Cana ligger Playa Bavaro, som ofte kåres som en af verdens bedste. Store svajende palmer står hele vejen langs strande, så langt øjet rækker og endnu længere. Vandet er behageligt året rundt, hvor temperaturen ligger omkring 27 grader.

image

NATTELIV:

Mens de fleste resorts i Punta Cana, Puerto Plata og La Romana tilbyder natteliv i form af barer og natklubber, så finder man noget af det mest autentiske natteliv i Santo Domingo. Her danses salsa natten lang – hele ugen, året rundt. Her kan I drikke en José Cuervo tequilla eller prøve at få mixet en mojito, som er bedre på hispanola end noget andet sted i Caribien.

image

ALL INCLUSIVE:

Selvom Den Dominikanske Republik har fantastisk natur, historisk kultur og hyggelige byer, så er det all inclusive resortsne som i den grad er blevet populære i den seneste årrække. Alt fra 3- stjernede hoteller til 5 stjernede megahoteller ligger nedad langs Puerto Plata, La Romana og Punta Cana’s kyst. I Punta Cana bygges der nye resorts året rundt, som skaber flere muligheder for turisterne – selvom de ikke synes at mangle.

image

GOLF:

Strand og golf-ferie, lyder det som en kombination for jer? Så er Punta Cana på østkysten en fremragende mulighed. Nogle af de mest prominente La Cana, Punta Espada og Corales, som alle ligger langs den smukke kystlinje. Det er nogle af de absolut mest spektakulære i Caribien, og når man først spiller er det svært at forlade banen igen.

image

BØRNEVENLIG:

Hvis den perfekte destination for børn findes, så findes den her. Punta Cana er himmelen for familier, som finder sig godt til rette i kæmpe resorts med enorme pools, underholdningspersonale og lækre restauranter. Hvis man ønsker udflugter, så kan man bl.a. svømme med delfiner, zip-line eller tage i vandland.

5

Hurtige facts om Den Dominikanske Republik

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

29O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

DOP,USD

Vidste du, at Den Dominikanske Republiks' flag er det eneste i verden, som har en bibel indkorporeret?

Vidste du, at Den Dominikanske Republik er en af verdens førende producenter af kakao?

Fact # 04

Indbyggertal, mio.

10,5

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

300,-

Andre tilbud

Anguilla

Caribien

Anguilla

Krydstogt

Caribien

Krydstogt

Bonaire

Caribien

Bonaire

Martinique

Caribien

Martinique

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)