Få skræddersyet

Din rejse til Dominica

image

Dominica – et helt fantastisk rejsemål!

Hvis I tænker, hvor I mon kan finde et uturistet rejsemål, frodige regnskove, vulkaner, sorte sandstrande og alverdens vandfald. Så er Dominica svaret – rejs hertil og oplev alt øen har at byde på.

 

Beliggende i midten af det østlige Caribien, blandt mere kendte rejsemål som Martinique og St. Lucia, ligger Dominica. Øen forveksles ofte med Den Dominikanske Republik grundet navnet, men i virkeligheden kunne de ikke være mere forskellige.

 

Dominica er en af Caribiens og verdens mest frodige øer, så den har passende fået navnet “The Nature Island”. Det er den ø i verden, som har flest aktive vulkaner, hvilket gør vandring til en af de bedste aktiviteter på øen, hvor I også vil finde fantastiske vandrestier.

 

Er I til snorkling/dykning? Så må I ikke glemme champagne reef! Dette har fået sit navn på grund af de konstante bobler, som kommer fra havets dyb og op til overfladen. Dette unikke syn og dykkeoplevelse, er intet mindre end fantastisk og bør bestemt opleves. 

 

Tag på tur igennem utæmmet og uspoleret regnskov, hvor I kan se “boiling lakes”, vandfald, eksotisk dyreliv og meget mere.  Øen er enhver naturelskers drøm, med uberørt natur! I vil være i et ægte paradis på denne spændende ø, hvor naturen vil byde på en masse unikke oplevelser og minder for livet. 

 

 

 

 

Din rejse til Dominica

  • Natur
  • Dyk/Snork
  • Uturistet
image

NATUR:

Hvis I skal til Dominica, så husk vandrestøvlerne. Alle stier på Dominica fører jer igennem uberørt miljø, kløfter og frodige dale. Det ene øjeblik kan I befinde jer i tæt regnskov, mens I i et andet øjeblik befinder jer på toppen af en bakke med en smuk udsigt over havet og vulkaner. Dominica er også hjemsted for Caribiens første langdistance-vandresti – Waitukubuli National Trail, som fører jer igennem territorier tilhørende det oprindelige folk på Dominica. Stien fører jer også til Morne Trois Pitons National Park, som er en del af UNESCO’s kulturarv.

image

DYKNING / SNORKLING:

Dominica er en naturelskers drøm, men snorkling og dykning på Dominica er også et stort hit blandt de besøgende og lokale. Den store grund til dette hedder champagne reef. Nede i det sydvestlige hjørne af Dominica ligger Soufriere Bay. Ret ud for kysten ligger champagne reef, som er blevet verdenskendt på grund af de konstant boblende gasser fra bunden af havet. Man kan sammenligne oplevelsen med at sidde i en jacuzzi – den eneste forskel er blot at champagne reef ligger midt i Det Caribiske Hav. En uforglemmelig oplevelse.

image

UTURISTET:

Selvom Dominica kan lyde som en drøm for de fleste, så er øen en af de mindst turistede i hele Caribien. Grunden til dette skal findes i, at Dominica har meget få sandstrande, luksuriøse resorts og ingen internationale fly-ankomster. For at komme hertil skal man via andre caribiske øer, hvilket gør det til en mindre attraktiv destinationer for blandt andet amerikanere. Turisterne der kommer hertil kan dog glæde sig over at nyde uberørt natur, havskildpadder og et af Caribiens bedste indkvarteringssteder – Secret Bay Resort. Ønsker man at bo på en af National Geographics’ “Unique Lodges Of The World”, så kan dette gøres ved at bo på det charmerende – Rosalie Bay Resort. Netop lodges er der mange af på Dominica, fremfor eksempelvis almindelige hoteller.

5

Hurtige facts om Dominica

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

28O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

XCD,USD

Vidste du, at der er flere aktive vulkaner på Dominica end nogle andre steder i verden?

Vidste du, at Dominica primært består af regnskov, hvor man bl.a. kan 365 floder, vandfald og verdens anden største varmekilde - Boiling Lake.

Fact # 04

Indbyggertal

75.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

300,-

Andre tilbud

Bonaire

Caribien

Bonaire

St Maarten

Caribien

St. Maarten

Krydstogt

Caribien

Krydstogt

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)