Få skræddersyet

Din rejse til Guadeloupe

image

Guadeloupe er en fascinerende gruppe af øer – hver af dem tilbyder jer forskellige oplevelser. 

Hvad enten det er den rige franske kultur, gode restauranter, paradisstrande eller noget helt andet, så har øerne det. Guadeloupe har form som en sommerfugl, hvor man på den højre/østlige vinge finder flotte strande, så er landskabet præget af bjerge og national parker på den venstre/vestlige vinge. Den franske perle er utrolig uspoleret, men ikke længe endnu.

 

Slå jer løs i Guadeloupe National Park på Basse Terre, som er døbt et af verdens biosfærereservater af UNESCO. Her er der mange forskellige stier, som bl.a. fører til La Soufriere vulkanen eller bjerget Col de la Matéliane. Faktisk er vandrestierne totalt over 300 kilometer lange. I kan også tage over til Grand Terre, som er den anden “vinge” på Guadeloupe. Her kan I med fordel besøge Sainte-Anne, hvor det turkisblå vand venter på jer, eller spise på en af mange lækre restauranter, som gemmer sig på disse øer.

 

Det er en af de større og mere udviklede øer i Caribien, men er på trods af dette stadig uturistet, og et fantastisk rejsemål for jer, som ønsker at kombinere natur, kultur, strand og god mad.

Din rejse til Guadeloupe

 • Krydstogt
 • Natur
 • Kultur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Natteliv
 • Uturistet
image

KRYDSTOGT:

Selvom Pointe A Pitre, hovedstaden på Guadeloupe, ikke er en stor krydstogtport i forhold til eksempelvis San Juan, så går der nogle af de mest spektakulære krydstogter ud netop denne by. Tag på 14 dages krydstogt med Costa Cruises, som tilbyder rejseruter, hvor man kommer til en ny ø hver eneste dag. Forestil jer at gå i havn på Tobago den ene dag, mens I næste dag dufter muskatnødder på Grenada, tager på catamarantur på Barbados og vandre i regnskov på St. Lucia en helt fjerde dag. Her får I virkelig oplevet Caribien på den bedste vis.

image

NATUR:

I har måske ikke hørt meget om Guadeloupe, men øerne tilbyder alt fra kultur og strande, til den flotteste natur. Som vi tidligere har været inde på, så finder man Parc National de la Guadeloupe på Basse Terre. Her kan man opleve over 100 forskellige arter af orkideer, 11 arter af flagermuse og frodige landskaber. Her kan I også se La Soufriere vulkanen, som er en Caribiens mest spektakulære. Den rækker hele 1467 meter op i luften, og er et symbol på nationalparken.

image

KULTUR:

Guadeloupe har en rig fransk kultur, og stadigvæk et fransk oversøisk territorium den dag idag. Den franske arkitektur og måde at leve på afspejler sig på Guadeloupe, hvor fransk også er modersmålet. I hovedstaden Pointe A Pitre finder man flotte bygninger, historiske kirker og ikoniske markeder, hvor der bl.a. bliver solgt frisk frisk, som fiskerne kommer ind med om morgenen. Og netop fiskeri er også en stor del af kulturen på Guadeloupe.

image

STRANDE:

Guadeloupe er ikke et udpræget strand-rejsemål, men der findes unægteligt nogle flotte af slagsen. Tag eksempelvis til Sainte-Anne, som ligger på Grande Terre. Her finder man det azurblå hav, palmer som svajer i vinden og de karakteriske både, som ligger langs kysten. Vores favoritstrande på Guadeloupe ligger her. Der er rige muligheder for at indkvartere sig på gode hoteller ved Sainte – Anne.

image

DYKNING / SNORKLING::

Selvom kulturen, naturen og strandene i høj grad er højdepunkterne på en tur til Guadeloupe, så må man ikke glemme livet under vandet. Ud for byen Bouillante på Basse Terre, der finder man en af Caribiens flotteste underjorfiske skulptur parker. Den har det smukke navn, Jacques Cousteau’s Underwater Reserve. Her kan man enten vælge at snorkle, dykke eller tage en tur i en glass bottom boat, hvor man kan se direkte ned til flotte koraller og alverdens fisk. Nogle af de mest spektakulære dyr i området er havskildpadder, piratfisk og barracudaer.

image

KULINARISK:

Hvis I sætter pris på lokale creole specialiteter kombineret med fransk madlavning og afrikanske krydderier, så er Guadeloupe lige præcis det rigtige for jer. Frisk fisk leveret direkte fra fiskerne er på de fleste restaurantmenuer, hvilket bl.a. inkluderer skaldyr, røget fisk, krebs, konkylie og diverse karry-retter. Der findes mere end 200 gode restauranter på Guadeloupe.

image

UTURISTET:

Selvom Guadeloupe er en af de større og mere udviklede øer i Caribien, så er den stadigvæk  uturistet. Manglen på luksusresorts og sværhedsgraden af at komme dertil betyder, at turisterne vælger mange andre rejsemål. Guadeloupe er dog en passende feriedestination for de fleste, da man kan kombinere natur, kultur, strand og god mad. Desuden er Guadeloupe en god ø at kombinere med en af de andre perler i Caribien

5

Hurtige facts om Guadeloupe

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

29O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

EUR

Vidste du, at Guadeloupe er formet som en sommerfugl? Området på den venstre "vinge" hedder Basse-Terre, mens Grande-Terre ligger på den højre.

Vidste du, at der findes hele 9 beboede øer som er en del af Guadeloupe? På grund af dette, karakteriseres Guadeloupe som et øhav.

Fact # 04

Indbyggertal

400.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

500,-

Andre tilbud

Bahamas

Caribien

Bahamas

Tobago

Caribien

Tobago

St Maarten

Caribien

St. Maarten

Jamaica

Caribien

Jamaica

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)