Få skræddersyet

Din rejse til Jamaica

image

Jamaica er en af de største øer i Det Caribiske Hav, og samtidigt et af de lande hvor I kan opleve mest.

På Jamaica er mulighederne mange. I kan opleve frodige bjergkæder, besøge Bob Marley’s hjemby, se tropiske vandfald på nordøst kysten og meget, meget mere. I finder her nogle af Caribiens bedste strande og den smukkeste solnedgang på nordvest siden – alt sammen krydret med den specielle jamaicanske kultur.

 

Forestil jer en gåtur i solnedgangen – en af Caribiens bedste, mens I går i det fine sand i badebyen Negril, og glemmer alt om hverdagen. I kan tage på en tur med tømmerflåde gennem tropiske omgivelser i Negril, bade i ét af Ocho Rios’ mange vandfald eller vandre i bjergene ved Blue Mountains. Landet  har noget for enhver smag, og oplevelser for alle, store som små.

 

I vil hurtigt opdage, at den lokale mad er yderst velsmagende, øllene er kolde og reggaemusikken spiller, uanset hvor man er.

 

Der findes ingen anden ø som Jamaica! 

Rejseforslag til denne destinationDin rejse til Jamaica

 • Vandsport
 • Natur
 • Kultur
 • Strand
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Golf
 • Børnevenlig
image

VANDSPORT:

Montego Bay, Negril og Ocho Rios – de 3 bedste badebyer på Jamaica, er stedet, hvor I finder al den vandsport man skulle ønske. Tag ud for at svømme med delfiner, hop på de hurtige jet ski, river raft nedad imponerende floder, paraglide over den spektakulære kystlinje eller tag på kajaktur med partneren eller hele familien.

image

NATUR:

Blue Mountains og John Crow National Park er to af de vigtigste naturseværdigheder på Jamaica. Disse uspolerede bjerge og grønne områder velsigner de besøgende med utrolige udkigspunkter, vandfald, frodige regnskove samt eksotiske planter og dyr. I kan komme op til Blue Mountains’ højeste punkt på muldyr eller gåben. Turen tager et par dage, men på toppen, hvis sigtbarheden er god, kan man se hele vejen til Cuba.

image

KULTUR:

Når Jamaica og kultur bliver nævnt i samme sætning, så er det i den grad musikken og folket der er tale om. Jamaica er hjemsted for reggaemusikken, hvoraf en af verdens største musikstjerner nogensinde – Bob Marley, er den mest lysende stjerne. Overalt på Jamaica kan man høre bongotrommerne og de ikoniske rytmer. Hvis man har lyst til at udforske kulturen nærmere, så er et besøg på Bob Marley museet i Kingston anbefalelsesværdigt.

image

STRANDE:

Overalt på Jamaica kan man finde de elskværdige hvide sandstrande med det funklende turkisblå hav. Nogle af de bedste finder man i områder som Negril, Montego Bay, Ocho Rios og Whitehouse. De fleste sandstrande finder man på nord og vestkysten af Jamaica, hvor det hvide sand og blå vand vil få jer til at glemme alt andet. Negrils’ Seven Mile Beach – ikke at forveksle med stranden af samme navn på Grand Cayman, er en af verdens absolut bedste. Det er også her,  nogle af Caribiens smukkeste solnedgange finder sted.

image

NATTELIV:

Det kommer måske ikke som en overraskelse, men Jamaica elsker de lange nætter, hvor reggaerytmerne spiller til den lyse morgen. Den lokale øl – Red Stripe, er populær blandt lokale som turisterne. Alt fra barer og natklubber ligger spredt i byerne Negril og Montego Bay, hvor man kan nyde sene nætter ved vandet.

image

ALL INCLUSIVE:

På Jamaica finder I nogle af Caribiens bedste all inclusive resorts. Markedet er primært domineret af 5 forskellige hotelkæder, som måske ringer en klokke eller to. Sandals, Secrets, Couples, Iberostar og Palace Resorts. Hotelkæder som Hyatt, Hilton og Melia er stille og roligt på vej frem, da turismen tager til med rasende fart. På disse resorts kan I få alt fra jamaicansk jerk chicken til velkendte internationale retter. Underholdningen er massiv, drinks’ne er gode og beliggenheden på disse resorts er ikke til at slå.

image

GOLF:

Er I taget på ferie for at spille golf, så kan I finde banerne spredt primært langs nordkysten. Især i områderne omkring Montego Bay og Runaway Bay finder man de lækre grønne golfbaner, hvor I spiller med havet ved jeres side. En af de fineste baner ligger i Ocho Rios, hvor I spiller bl.a. grønne palmer og i bagende sol året rundt.

image

BØRNEVENLIG:

Jamaica er den perfekte destination for familier. Massevis af resorts spredt over hele landet, arrangerer underholdning for store som små. Hotellerne ligger ud til yderst børnevenlig strande, hvor bølgerne – hvis nogen, er små og sandet er silkeblødt. Oplevelser for børn tæller bl.a. svømning med delfiner og en tur i Kool Runnings Adventure Park, hvor man kan prøve gocarts, vandrutchebaner, bungee-trampoliner og meget mere.

5

Hurtige facts om Jamaica

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

29O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

JMD,USD

Vidste du, at nogle af verdens største atleter og musikere er fra Jamaica? Bl.a. musikstjernen, Bob Marley, og verdens hurtigste løber, Usain Bolt.

Vidste du, at karakteren "James Bond" blev lavet af Ian Fleming fra hans hjem i St. Mary på Jamaica. Siden skrev Ian Fleming hele 10 af filmene på netop Jamaica.

Fact # 04

Indbyggertal, mio.

3

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

250,-

Andre tilbud

Martinique

Caribien

Martinique

Mexico

Caribien

Mexico

Guadeloupe

Caribien

Guadeloupe

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)