Få skræddersyet

Din krydstogtsrejse

Udlev drømmen om et unikt krydstogt i Caribien 

Hvis I har ønsket om at få muligheden for at opleve flere af de eksotiske øer Caribien har at byde på, og elsker livet på havet – så er et krydstogt lige noget for jer!

Dette gælder hvadenten I er et par eller børnefamilie,  da de forskellige krydstogts har en masse forskellige faciliteter og aktiviteter at byde på.

Glem alt om jollen fra sommerhuset da du var barn. Tag på krydstogt til det smukke Caribien, som er det absolut ideelle sted for et vidunderligt krydstogt. Her er vejret, udsigten og omgivelserne helt perfekte til at danne rammen om jeres ferie. 

 

Royal Caribbean, Carnival Cruise Line og Holland America – er der nogle af disse, som lyder bekendte? Disse er blot tre af de rederier, som hver uge sejler passager rundt i Caribien og sikrer, at de får helt fantastiske oplevelser.

Forestil dig alt det I kan opleve på en uge. I kan svømme med rokker på Cayman Islands, derefter besøge maya-ruiner i Mexico, svømme ved verdens andet længste koralrev i Belize og slutte af med at danse til reggaemusik på Jamaica. Lyder det som noget for jer? Så er krydstogt det helt rigtige.

 

Det kan være svært at finde rundt i junglen af krydstogtsmuligheder. Hvor kan man rejse fra? Hvor kan man komme hen? Hvad er det helt rette skib for os? De caribiske krydstogte er oftest delt op i tre. Det sydlige Caribien, hvor skibene ofte går fra San Juan til destinationer som Barbados, St. Lucia og Grenada. Rejseruterne i det østlige Caribien har ofte sit udgangspunkt fra Florida i USA, hvor man kan komme til bl.a. Dansk Vestindien, De Britiske Jomfruøer og Puerto Rico, mens de vestlige krydstogter – også med start fra Florida – ofte kommer besøger Cayman Islands, Mexico og Belize.

 

Vi finder det helt rette krydstogt til jer og skræddersyr jeres caribiske eventyr.

Din rejse til Krydstogt

 • Natur
 • Natur
 • Kultur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Børnevenlig
 • Gourmet
image

VANDSPORT på krydstogt

Mulighederne for vandsport er uendelige, når I er på krydstogt i Caribien. Alt fra diverse vandlege ombord på skibet til eventyrlig vandsport på destinationerne man besøger. Her kan man bl.a. svømme med delfiner, tage i vandland, jet ski, vandski, stand up paddle boarding eller tage på catamarantur.

image

NATUR & krydstogtrejser

Noget af verdens flotteste natur ligger i Caribien. Enkelte øer i området er specielt kendt for fascinerende bjergkæder, frodig jungle, rigt dyreliv og spændende vandrestier. De mest populære øer, hvis man ønsker rig natur, er St. Lucia, Dominica, Puerto Rico og St. John på Dansk Vestindien. Her får man set sjældne dyre- og plantearter, tæt og frodig jungle og smukke vandfald.

image

KULTUR på dit krydstogt

Hvis man har en idé om, krydstogter kun er for badedyr, så tager man helt fejl. Nogle af den vestlige halvkugles mest historiske kulturseværdigheder ligger nemlig i Caribien. Besøg den gamle bydel i San Juan, hvor I finder det ikoniske fort El Morro, tag til Willemstad på Curacao, hvor bygningerne er malet i alverdens farver fra den koloniale tid, mens man kan tage til carnival på Tobago i februar måned, for at se et af verdens bedste af slagsen.

image

STRANDE med krydstogtet

På jeres vej igennem paradisøerne i Caribien, vil I opleve verdens bedste strande. Fra den tropiske Trunk Bay på St. John til Grand Anse på Grenada og Carlisle Bay på Barbados. Det blødeste pulversand, lysende turkisblå vand, grønne frodige palmer og strandbarer, som serverer drinks, der passer til omgivelserne. Hvis man vil have unikke oplevelser på hemmelige strande, hvor de andre krydstogtspassagerer ikke kommer hen, så deler vi hellere end gerne vores tips efter bestilling af rejsen.

image

DYKNING / SNORKLING på krydstogt

Hvis man vil kombinere krydstogt med en dykker eller snorklingferie, så er især den vestlige rute et rigtig godt bud. Her kommer skibene ofte forbi Cayman Islands, som har et utroligt koralrev, som omringer de 3 hovedøer. Længere sydpå kommer skibet forbi Cozumel, som er kendt som Mexicos dykkerparadis. Eller hop af båden hvis I kommer til den helt nye destination i Belize – Harvest Caye – hvor man kan nyde godt af verdens andet længste rev – perfekt for snorkling!

image

NATTELIV ombord på krydstogt

Er I typen, som ikke vil gå op til jeres kahyt efter aftensmaden? Så har krydstogtskibene rigeligt med muligheder for natteliv. Nogle barer har åbent nærmest døgnet rundt, der er gang i blackjack bordene på casinoet, og lyden af musikken fra diskoteket er ikke til at tage fejl af. Så er I nogle natteugler, så forhør jer hos en af vores rejsespecialister, som kan guide jer mod det rette skib.

image

ALL INCLUSIVE på dit krydstogt

Rejser med krydstogt inkluderer normalt kun måltider i løbet af dagen, men flere rederier kører kampagner gennem hele året, hvor de reklamerer med såkaldt all inclusive. Her kan man være heldig at have både måltider og drikkepakke inkluderet, hvilket kan spare alt fra et par tusinde kroner til over 6000 kroner på et 14 dages krydstogt.

image

BØRNEVENLIGT krydstogt

En af de bedste familieferier er krydstogtsferier. Børn vil føle sig som konger, når de rutcher ned af de store vandrutchebaner, spiller fodbold eller basket på toppen af skibet, kaster kuglen afsted i bownling eller en af utroligt mange andre aktiviteter. Underholdningen starter fra tidlig morgen og kører til sen aften.

image

KULINARISK = krydstogt

Hos langt de fleste rederier kan man finde de inkluderede og ikke inkluderede restauranter. De inkluderede restauranter er dem, hvor I frit kan spise hele dagen. Det inkluderer ofte en buffet og en til flere a la carte restauranter. Derudover findes der de ikke inkluderede, som er dem der koster ekstra. Her betaler man ofte et beløb på 20 til 30 USD pr. person, hvorefter man kan bestille én forret, én hovedret og én dessert.

5

Hurtige facts om Krydstogt

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

USD

Vidste du, at mere end 90% af alle krydstogtsrejser, bliver booket igennem rejsebureauer?

Vidste du, at der findes et krydstogtskib ved navn "The World", hvor folk bor permanent, imens skibet sejler verden rundt? En lejlighed koster mellem 7 og 35 millioner kroner.

Fact # 04

Passagerer:

2000-5000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person:

Fuldpension

Andre tilbud

Martinique

Caribien

Martinique

Tobago

Caribien

Tobago

Guadeloupe

Caribien

Guadeloupe

Barbados

Caribien

Barbados

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)