Få skræddersyet

Din rejse til Maldiverne

image

I Det Indiske Ocean ligger der en perle. En perle ved navn Maldiverne. 

På Maldiverne ligger atollerne spredt ud over havet som brødkrummer, antallet af luksuriøse resorts er uendelige og vejret er fantastisk – året rundt!

 

Har I nogensinde haft lyst til at trække stikket? Bare komme væk fra hverdagen, læse en bog i solen og slappe helt af? Så er Maldiverne drømmedestinationen for jer. Her er det muligt at bo i alt fra bungalows på stranden til villaer, som står på pæle i det turkisblå vand. Det er også her, I finder nogle af verdens smukkeste koralrev. Hvilket giver jer muligheden for at få fantastiske snorkel- eller dykkeroplevelser. Der er 187 koral-arter, som bestemt skal udforskes!

Maldiverne ligger kun et stenkast fra ækvator, og byder naturligvis altid på sol og sommer. Vejret er ikke til at tage fejl af! Der er en gennemsnitstemperatur på 30 grader – året rundt. 

 

I kan få en helt unik oplevelse ved at flyve med vandfly ud til jeres resort. Herfra har I den mest fantastiske udsigt over atollerne. Absolut magisk! Her lander I på vandet ved jeres resort og bliver taget i mod af venligt personale, som er klar til jeres ankomst. Det første I vil se, er kridhvid strand, svajende palmer og solskin!

 

Landet er først og fremmest kendt som et romantisk rejsemål, hvor bryllupsrejsende flokkes til. Her kan man nyde livet i private omgivelser, hvor kærligheden kan plejes. Roen og eksotiske omgivelser, danner de bedste rammer for en romantisk ferie. 

Men Maldiverne er absolut også for børnefamilier! Børnene vil elske de mange vandaktiviteter, som kan opleves. Snorkling – hvor de kan se farverige fisk, og finde Nemo! 

 

Efterlad hverdagens stress hjemme og hop på flyet!  Smid skoene og rend rundt med bare tæer i det utrolig bløde sand. Nyd solens stråler, oplev roen og nyd hinanden!

Din rejse til Maldiverne

 • Vandsport
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • All-Inclusive
 • Børnevenlig
 • Gourmet
 • Ekstravagant
image

VANDSPORT- og liv på Maldiverne:

På Maldiverne findes vand – rigtig meget vand. Faktisk består hele 99% af Maldiverne af vand. Det betyder naturligvis også, at vandsport er en stor aktivitet her. Øerne tilbyder næsten alle verdens vandsportsgrene. Jet pack, vandski, jetksi, kitesurfing, windsurfing, kajak, bananbåd, catamaranture, stand up paddle boarding og meget mere. Der er ikke noget mere tilfredsstillende, end at hoppe på en af disse adrenalinfremkaldende aktiviteter, mens I ser intet andet end krystalklart azurblåt vand.

image

STRANDE - og romantik på Maldiverne:

Maldivene består af en hovedø – Malé – og 26 naturlige atoller. Blandt disse atoller ligger der hundredevis af øer, hvor de mest perfekte strande ligger. Sand så blødt som flormelis, vand så flot som solen og palmerne svajer i den lette brise. Maldiverne er også hjemsted for en masse sandbanker, hvor romantiske par går ud for at blive fotograferet.

image

DYKNING / SNORKLING med eksklusiv dyreliv på Maldiverne:

Dykning og snorklingeutusiaster vil finde sig til rette på Maldiverne, hvor koralrev er smukke og farverige, hvor delfinerne leger langs kysten, og hvor havskildpadderne kommer helt tæt på. De to bedste atoller inden for disse aktiviteter er South Ari og Baa Atoll. Her finder man nogle af verdens mest smukke og sjældne fisk, livlige koraller, rokker og i de rette sæsoner – hvalhajer.

image

ALL INCLUSIVE rejser til Maldiverne:

Dette verdensomspændene koncept er i den grad kommet til lige på Maldiverne de seneste år. Adskillige resorts – både 3 og 5-stjernede – tilbyder denne form for ferie, som er den ideelle på et rejsemål som Maldiverne. All Inclusive er dog noget særligt her, da man normalt kun har morgen- middag- og aftensmad inkluderet, og altså ikke 24 timers forsyninger.

image

BØRNEVENLIGE Maldiverne:

Selvom langt størstedelen af resorts på Maldiverne er oplagt for en romantisk ferie, så er Maldiverne også kendt som en af verdens bedste destinationer for børn. De mange vandaktiviteter, børneklubber, rolige strande og lækre vejr betyder, at børn aldrig keder sig. De fleste børnevenlige resorts har ansat et team til at underholde børnene fra morgen til aften.

image

KULINARISKE oplevelser på Maldiverne:

Maden på diverse resorts er god, og der er meget af den. På de fleste resorts har de forskellige temaaftener alle ugens dage, som bl.a. inkluderer international mad, fransk, italiensk, srilankansk og naturligvis en nat med retter fra det lokale køkken. Hvad enten I har lyst til en omgang klassisk spaghetti bolognese eller en friskfanget tun fra havet ved jeres bungalow, så er det muligt på Maldiverne.

image

EKSTRAVAGANT ferieform på Maldiverne:

Noget af det mest irriteriende ved normale ferier er rejsetiden med fly. Men ikke til Maldiverne. Her kulminerer rejsen nemlig ofte med en tur i vandfly, som transporterer jer fra lufthavnen i Malé til jeres private ø, hvor jeres resort ligger. Her finder man nogle af de mest ultra-luksuriøse resorts, som denne verden har at byde på. Bl.a. kan I på Conrad Rangali spise på den første undervandsrestaurant på Maldiverne, eller nyde en villa med jeres egen private pool tilknyttet.

5

Hurtige facts om Maldiverne

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

27O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

30O

Fact # 03

Valuta

USD,MVR

Vidste du, at 99% af Maldiverne består af vand?

Vidste du, at regeringen på Maldiverne i 2009 holdt et klimamøde under vand, for at få fokus på klimaændringer som gør, at Maldiverne i fremtiden måske vil synke?

Fact # 04

Indbyggertal

400.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

700,-

Andre tilbud

Anguilla

Caribien

Anguilla

Seychellerne

Det Indiske Ocean

Seychellerne

Mauritius

Det Indiske Ocean

Mauritius

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)