Få skræddersyet

Din rejse til Seychellerne

image

Seychellerne er et mekka for bryllupsrejsende!

Seychellerne byder på vild natur, flotte og øde strande, lækre resorts og to paradisøer. Hvilke man nemt kan kombinere med hovedøen, Mahé. 

 

Midt i Det Indiske Ocean ligger en vaskeægte perle, som ofte karakteriseres som en af verdens smukkeste øer. Her flokkes bryllupsrejsende til, for at nyde de flotte strande, den frodige natur, paradisøer og lækre resorts, hvor forkælelse og afslapning er i fokus. For mange forbliver Seychellerne en drøm, da priserne er højere end de fleste andre rejsemål i verden. Dette land er ikke for dem, som ønsker at spare, men for dem som ønsker et vaskeægte eventyr.

 

Ved at vælge en rejse til Seychellerne, får I en unik mulighed for at opleve tre fantastiske øer: Mahé, Praslin og La Digue, som er granitøer. Det kræver blot en lille bådtur, så kan I komme fra den ene til den næste ø.

 

I vil på Seychellerne finde både smuk og frodige natur, og på hovedøen Mahé finder man Morne Seychellois National Park. Denne national park dækker over 20 % af øen, og er bestemt et besøg værd. Herfra kan man nyde udsigten over den lille hovedstad Victoria. Som er så lille, den kan opleves på en enkelt dag. 

 

Dagene kan bruges på strandene, i den frodige natur eller på at udforske forskelligehederne, som øerne tilbyder. Hvis I har lysten til at snorkle eller dykke, bør I besøge den næststørste ø – Praslin. Imponerende koralrev omringer nemlig denne ø. 

 

Er I til en lidt aktiv ferie, hvor oplevelserne kommer fra en cykeltur? Så er La Digue stedet. Denne ø er yderst charmerende, og byder på en unik atmosfære, og natur. Her findes de mange granit klipper, som ofte forbindes med Seychellerne. Cykel rundt på øen, og lad de mange forskellige indtryk sætte sigt præg. 

 

I får muligheden for oplevelser, som danner minder for livet. 

Din rejse til Seychellerne

 • Vandsport
 • Natur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • All-Inclusive
 • Golf
 • Shopping
 • Gourmet
 • Uturistet
image

VANDSPORT- og aktiviteter på Seychellerne:

Selvom vandsport ikke er en af hovedattraktionerne på Seychellerne, så er der bestemt muligheder. På nordkysten og især ved stranden Beau Vallon, finder man gode muligheder som kano, sejllads og jet ski. På vestkysten kan man prøve windsurfing. Hvis man er meget interesseret i vandsport, så er resorts som Savoy Resort & Spa ved Beau Vallon og Constance Ephelia ved Port Launay på vestkysten, gode muligheder.

image

NATUR og udsigt på Sechellerne:

De fleste turister på Seychellerne, er taget til øen for at nyde de fantastiske postkort strande, de berømte sten ved La Digue og Praslin’s snorkling. Men på Seychellerne kan I også opleve natur i eksempelvis Morne Seychellois National Park. National Parken dækker over 20% af Mahé Island. I parken finder man bjerget Seychellois, som er hele 900 meter højt. Fra disse højder har man udsigt over en af verdens mindste hovedstæder – Victoria.

image

STRANDE og smukke kystlinjer på Seychellerne:

Strande er i den grad en stor grund til, Seychellerne er blevet så populær. De ligger spredt langs de flotte kystlinjer og inkluderer bl.a. Anse Intendance, Anse Royale, Baie Lazare, Port Launay og Beau Vallon Beach. Her finder man også nogle af Seychellernes bedste resorts – Banyan Tree Seychelles, Kempinski Seychelles og Constance Epheliá. På Praslin – en naboø til Mahé, ligger Anse Lazio, som er en af de flotteste i hele Det Indiske Ocean.

image

SNORKLING / DYKNING - undervandslivet på Seychellerne:

Når man er på ferie på Seychellerne, så må man bare besøge La Digue Island. Denne lille perle øst for Praslin byder på fabelagtig natur og fantastiske strande. Her finder man også de store populære granitsten, som er nogle af de mest fotograferede i verden. Her kan I ligge og plaske rundt med snorkel, eller tage med på en arrangeret tur til et af mange populære dykkerområder.

image

ALL INCLUSIVE på Seychellerne:

All Inclusive konceptet er et af de bedste, hvis man ønsker en helt afslappende ferie, hvor højdepunkterne skal være soltimerne på stranden. På Seychellerne finder man et helt unikt resort, som tilbyder en rigtig god all inclusive. Det hedder Beachcomber Sainte Anne Island, og ligger på en privat ø 10 minutter væk fra Mahé Island. Her er natur, strande, restauranter og god snorkling. Her får man en oplevelse af ø-livet, som er perfekt til en bryllupsrejse.

image

GOLF på Seychellerne:

Hvor der er luksus, er der golf, og hvor der er golf, er der luksus. Det samme er der på Seychellerne. Den bedste bane ligger på Praslin, hvor man finder resortet Constance Lemuria. Det er et af de bedste hoteller på Seychellerne, og de har naturligvis en golfbane tilknyttet. Denne par 70 18- hullers golfbane er en spillers drøm.

image

SHOPPING i gaderne på Seychellerne:

Mahé Island er det bedste sted for shopping på Seychellerne, da 90% af befolkningen bor dér. I finder ikke store shoppingcentre, men derimod små hyggelige og charmerende lokale butikker og markeder. Specialbutikkerne har et stort udvalg af bl.a. te og parfume. Hvis man har mulighed for det, så bør man besøge Sir Selwyn Clarke Market, som er det bedste på Seychellerne. Her kan man nemt få fat i alverdens frugt, krydderier og frisk fisk.

image

KULINARISKE oplevelser på Seychellerne:

Den lokale mad på Seychellerne kommer fra en blanding af creole, asiatisk, og afrikansk mad. Et af de typiske kendetegn er de mange krydderier, som bliver brugt i madlavningen. En god middag kan fåes på La Perle Noire på Mahé Island, hvor alt fra hele fisk til blæksprutter står på menuen.

image

UTURISTET - uforstyrret ferie på Seychellerne:

Selvom visse områder på Mahé Island og Praslin får mange turister hvert år, så føles det ikke sådan, når man er der. En af grundene til dette skal findes i, at Seychellerne har mange forskellige oplevelser og steder at bo. Bor I på nogle af de bedste resorts, så er det højt sandsynligt også et afsides sted. Steder hvor I nemt kan gå en tur langs stranden eller i skoven uden at se mere end en lille håndfuld turister.

5

Hurtige facts om Seychellerne

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

27O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

30O

Fact # 03

Valuta

SCR

Vidste du, at hovedstaden på Seychellerne hedder Victoria, og at det er en af verdens mindste af slagsen?

Vidste du, at Seychellerne i gamle dage var et gemmested for pirater, som tog deres skatte med dertil?

Fact # 04

Indbyggertal

100.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

700,-

Andre tilbud

Maldiverne

Det Indiske Ocean

Maldiverne

Mauritius

Det Indiske Ocean

Mauritius

Anguilla

Caribien

Anguilla

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)