Få skræddersyet

Din rejse til St. Kitts & Nevis

image

St. Kitts & Nevis byder på berusende naturlig skønhed, solrig himmel, varmt lyseblåt vand og hvide sandstrande.

Ovennævnte er med til at gøre St. Kitts & Nevis til et af de mest interessante rejsemål i hele Caribien. 

Landet består af to øer i Antillerne. På begge øer finder I bjerge, som er dækket af tropisk regnskov. På den største af øerne, Saint Kitts, kan I opleve strande, som er sorte pga. vulkansand. Besøger I derimod strandene på Nevis, vil I opleve hvide sandstrande, hvor koralrev omringer øen. 

 

Oplev alt fra Brimstone Hill Fortress på St. Kitts, som står på UNESCO’s verdens kulturarvsliste, til Pinneys Beach på Nevis, hvor man finder det luksuriøse Four Seasons Resort. St. Kitts & Nevis har masser af spændende aktiviter og seværdigheder for de besøgende. På begge øer finder I bakker, bjerge, samt vulkaner.

 

En oplevelsesferie er i vente!

Din rejse til St. Kitts & Nevis

  • Vandsport
  • Natur
  • Kultur
  • Strand
  • Golf
  • Uturistet
image

VANDSPORT:

På St. Kitts & Nevis kan I slå jer løs med diverse vandsportsaktiviteter. Her får I bl.a. muligheden for at prøve jet packs, jet ski, stand up paddle boarding, vandski og meget mere. Kiteboarding er også blevet en populær vandsport på St. Kitts & Nevis. Kontakt St. Kitts Water Sports for de bedste priser for disse vandsportsgrene.

image

NATUR:

Naturen er yderst betagende på disse to smukke øer i det sydøstlige Caribien. Legende aber, utrolige udsigtspunkter og vulkaner er nogle af de mange naturseancer som udspiller sig på øerne. Nogle af de mest populære naturattraktioner inkluderer bl.a. bestigning af bjerget Liamuiga samt en vandretur på Wingfield-Phillips Rain Forest Train, hvor aberne igen svinger rundt over hovedet på en. Aberne blev taget med til øerne af det engelske eller franske folk flere hundrede år siden.

image

KULTUR:

På St. Kitts finder man bl.a. Brimstone Hill Fortress, som står på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Fortet er en velbevaret kulturseværdighed og fæstningen er et vidnesbyrd om den europæisk koloniale ekspansion, den afrikanske slavehandel og et symbol på fremkomsten af nye samfund i Caribien. En absolut fantastisk oplevelse, som man ikke må misse.

image

STRANDE:

Selvom St. Kitts & Nevis primært er kendt for deres vulkaner, tropiske regnskov og kulturskatte, så er strandene bestemt også gode her. Den bedste finder I på Nevis, hvor den flotte Pinneys Beach ligger. Det er bl.a. også grunden til, at det verdensomspændte luksus hotelbrand – Four Seasons, holder til dér. På St. Kitts er den lokale favorit South Friar’s Beach en af de bedste.

image

GOLF:

Golfspillere verden over siger, at man ikke har haft en komplet oplevelse, før man har spillet på St. Kitts. I finder én verdensklassebane på hver af øerne. På Nevis er den beliggende ved det ultraluksuriøse Four Seasons Resort, mens Royal St. Kitts Golf Club ligger i Basseterre. Begge er af høj kvalitet og bredt kendt i Caribien.

image

UTURISTET:

Selvom amerikanere og europæere de senere år har fået øje på disse to tropiske øer, så er de stadigvæk uspolerede og uberørte. Trods den frodige natur, fine sandstrande, kulturelle seværdigheder og mere, så har flyselskaberne endnu ikke åbnet op for de store internationale afgange til øerne. Det har sikret, at St. Kitts & Nevis, i hvertfald lidt endnu, kan forblive en uturistet perle i Caribien.

5

Hurtige facts om St. Kitts & Nevis

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

29O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

XCD,USD

Vidste du, at der findes en vulkan på både St. Kitts & Nevis? Dette betyder, at man på disse øer både kan finde sorte og hvide sandstrande.

Vidste du, at St. Kitts & Nevis' oprindeligt blev opkaldt "Federation of Saint Christopher and Nevis", som senere blev forkortet til nutidens "St. Kitts & Nevis"?

Fact # 04

Indbyggertal

55.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

300,-

Andre tilbud

Barbados

Caribien

Barbados

Curacao

Caribien

Curacao

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)