Få skræddersyet

Din rejse til St. Lucia

image

St Lucia byder på imponerende regnskov, gyldne sandstrande, og charmerende fiskerilandsbyer.

St Lucia er kendt som en sejlers paradis, og det er nemt at forstå hvorfor, når man ser bugter som Marigot Bay – en af Caribiens flotteste. Øen er også kendt som Caribiens skønhedsdronning, og I vil hurtigt se hvorfor. 

 

The Pitons er uomtvisteligt en af de mest kendte og elskværdige seværdigheder i Caribien. De to toppe hedder henholdsvis The Gros Piton og Petit Piton – hvilket betyder den store og lille.  Andetsteds på St Lucia kan I tage en en svømmetur i det smaragdgrønne vand ved Reduit Beach, mens undervandslivet ved Anse Chastanet Marine National Park blot venter på at blive udforsket.

 

Faktisk er øen uofficielt kronet som naturhovedstaden i Caribien! I vil hurtigt se hvorfor, når I bevæger jer rundt i den smukke, frodige natur.  Øen er mere eller mindre én stor regnskov. Hvilket naturligvis giver et godt dyreliv, hvilket betyder, der er en masse dyrearter at udforske.  Og hvis der er noget børn elsker, så er det dyr – og dem er der masser af på denne caribiske ø.
I har her  muligheden for at opleve den ægte charme ved Caribien.

 

Et fantastisk rejsemål både for par og børnefamilier. Hvor både romantiske og oplevelsesrige minder kan skabes. 

 

 

Din rejse til St. Lucia

 • Vandsport
 • Natur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • All-Inclusive
 • Børnevenlig
 • Uturistet
image

VANDSPORT:

Stand Up Paddle Boarding, vandski, kajak, tubing og wake-boarding. Ja, mulighederne er mange på St. Lucia, hvis man ser frem til at udnytte øens vandsportsgrene. Det meste vandsport finder sted på øens nordvest kyst, hvor man finder det turistede område Rodney Bay. Her er der gang i den fra morgen til aften – til vands, til lands og i luften.

image

NATUR:

Hvis der i en bog om Caribien skulle skrives om natur på en enkelt ø, som ville afsnittet være om St. Lucia. Øen er uofficielt kronet som naturhovedstaden i Caribien, hvilken er svært at argumentere imod. Alt fra vandring ved The Pitons til regnskoven ved Soufriere Pigeon Island National Park. Her kan man se alt fra aber til vandfald og tropisk regnskov. Vi anbefaler at leje en bil og køre øen rundt, eller hoppe med på én af mange guidede ture rundt i det bakkede og frodige terræn.

image

STRAND:

Selvom strandene på St. Lucia ikke har det helt hvide sand, så er de alligevel et besøg værd. En af øens bedste strande hedder Reduit Beach, og ligger ved Rodney Bay. Derudover finder man en af Caribiens smukkeste bugter – Marigot Bay, hvor vandet har den smukkeste turkisblå-smaragdgrønne farve, som man ikke kan andet end at elske. Andre spektakulære strande inkluderer også Anse Chastanet, hvilket blandt andet skyldes den fabelagtige snorkling og dykning ud for selv samme strand.

image

DYKNING / SNORKLING:

Et af de mest elskede områder for snorkling er omkring de to pitons. Her finder man smukt liv i form af alverdens fisk, koraller og meget mere. Det mest utrolige snorkling og dykning finder dog sted ud fra Anse Chastanet stranden på vestkysten af St. Lucia. Her kan dykkere bl.a. se alt fra hjernekoraller til bløde koraller, mens eksotiske fisk som goatfish, wrasse, chromis og en yderst lækre spise – Barracuda.

image

ALL INCLUSIVE:

På St. Lucia strømmer all inclusive hotellerne til. Mange ligger langs de flotte gyldne sandstrande på vestkysten. Nogle af de resorts som serverer de bedste drinks, mad og værdi for pengene er det nyligt åbnede Sandals Regency La Toc, Sandals Grande St. Lucian og The BodyHoliday. Disse luksuriøse resorts tilbyder et stort udvalg af restauranter, akkurat den drink I drømmer om, og masser af underhold og vandsport.

image

BØRNEVENLIG:

Som vi tidligere har omtalt, så er St. Lucia i bund og grund én stor regnskov med nogle små byer og strand imellem. Hvis der er noget børn elsker, så er det dyr. Og dem er der masser af på denne caribiske ø. Her kan man bl.a. se St. Lucias’ papegøje, vestindiske søkøer, delfiner, leguaner og havskildpadder. Hotellerne på øen er også ekstremt gode til at underholde sine gæster, så også der vil børnene være i gode hænder.

image

UTURISTET:

Mens det nordvestlige St. Lucia bestemt ikke er uturistet, så er der masser af områder på øen, hvor turisternes præg stadigvæk ikke er sat. På en vandretur igennem regnskoven, kan I nemt ende op med lyden af intet andet end papegøjer, flagermuse og fuglenes sang. Eller tag ud til en af St. Lucias’ vigtigste historiske seværdigheder – Pigeon Island National Park. Denne lille ø blev brugt som udkigspost, hvor briterne kunne følge med i franskmændenes færd på den nærliggende ø, Martinique.

5

Hurtige facts om St. Lucia

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

29O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

XCD,USD

Vidste du, at den mest populære sport på St. Lucia er cricket?

Vidste du, at alle børn i alderen 5 til 15 år skal gå i skole på St. Lucia? Dette for at opretholde de høje læse- og skrivefærdigheder.

Fact # 04

Indbyggertal

180.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

300,-

Andre tilbud

Cayman Islands

Caribien

Cayman Islands

Turks & Caicos

Caribien

Turks & Caicos

Jamaica

Caribien

Jamaica

Mexico

Caribien

Mexico

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)