Få skræddersyet

Din rejse til St. Maarten

image

Velkommen til Caribiens kulinariske hovedstad St. Maarten!

På St. Maarten ligger restauranterne som perler på en snor, hvoraf de bedste findes på den franske side af øen – St. Martin.

Der er også en hollandsk side, St. Maarten. Her kan I bl.a. tage til Maho Beach, hvor kæmpe fly svæver små 20 meter over hovedet, før de lander i Princess Juliana Airport. Det er en verdenskendt lufthavn, som tiltrækker mange turister. De er absolut også en utrolig oplevelse, både som passager på flyet og som nysgerrig turist fra land. Men det gælder om at holde fast på hat og briller, for kraften er enorm. 

 

Hvad enten I kommer med krydstogtskib eller med fly, så anbefaler vi, at tage til hovedbyen på den hollandske side, Phillipsburg. Phillipsburg tilbyder eminent shopping af alt fra tøj til smykker. I Grand Case på den franske side, St. Martin, er gourmetrestauranterne overalt at finde. Blandt de bedste er Orient Bay, Long Bay og Mullet Bay.

 

St. Maarten er en af de mest udviklede øer i Caribien, men også én af de bedste. Tag hertil hvis I elsker fantastisk mad, smukke strande og en af Caribiens venligste lokalbefolkninger. Det er nemlig især disse, som lokker turister fra hele verden til. Der er desuden hoteller for alle, hvad enten I ønsker store familievenlige lejligheder med all inclusive eller luksus villaer i Phillipsburg! 

Din rejse til St. Maarten

 • Vandsport
 • Kultur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Natteliv
 • Shopping
 • Børnevenlig
 • Gourmet
image

VANDSPORT- og aktiviteter på St. Maarten:

Det kan ikke være overraskende at høre, at vandsport er noget af det mest populære her, når der er så meget vand, man kan “gøre brug af”. På både den franske og hollandske side kan man eksempelvis wakeboarde, windsurfe, kajakke og komme afsted på jet ski. Stand Up Paddle er også blevet en populær aktivitet, da det er en god måde at se øen på udefra.

image

KULTUR - multikulturelle St. Maarten:

Kulturen på St. Martin/St. Maarten stammer i høj grad fra britterne, franskmændene, hollændere og vestafrikanere. Øen er et multikulturelt samfund, hvor europæere vil se slående ligheder fra deres hjemland. Selvom St. Maarten og St. Martin faktisk ligger på samme ø, så er det to forskellige nationer. Men når I transporterer jer fra den ene side til den anden er det faktisk svært at se, hvornår grænsen slutter og ender. På den franske side er madkulturen en af de mest unikke i Caribien, mens den hollandske side bl.a. er kendt for super shopping muligheder.

image

STRANDE og flylandinger på St. Maarten:

Over hele St. Maarten/St. Martin kan man finde smukke hvide sandstrande. Strande som Grand Case Beach, Orient Bay og Mullet Bay er højt elskede blandt lokale såvel som turister. Den mest populære strand er dog Maho Beach på St. Maarten – men ikke på grund af det lyseblå varme hav. Dette er nemlig stranden, hvor man hver dag kan se alt fra små sportsfly til KLM’s boeing 747 jumbojet svæve 20-30 meter over hovedet på en, før den lander i Princess Juliana Airport. Når flyene tager afsted, er det med motoren vendt ud mod stranden og gæsterne. Kraften er enorm og det er alment kendt, at folk mister alt fra hatte til telefoner, når motorene starter. Bestemt en unik oplevelse.

image

DYKNING / SNORKLING mellem skibsvrag på St. Maarten:

Hvis I er store fans af skibsvrag og havskildpadder, så kan St. Martin bestemt opfylde jeres behov. På den franske side af øen kan man nemlig dykke ned til store skibsvrag, som ligger spredt langs kysten ved Grand Case. Samme sted kan man være heldig at spotte havskildpadder og delfiner, som frit flakker rundt langs det turkisblå hav. Sigtbarheden på St. Martin er helt utrolig, hvor man på gode dage kan se op til 100 meter frem.

image

NATTELIV og fest på St. Maarten:

St. Maarten/St. Martin har et af de mest excentriske og forskelligtartede natteliv i hele Caribien. Her kan man både tage på luksuriøse lounges, hyggelige barer og vilde natklubber. Det bedste natteliv på den franske side er ved Orient Bay og Grand Case, mens Simpson Bay og Maho Beach altid er klar til at skrue til at byde besøgende velkommen til en god fest – som ofte varer til den lyse morgen.

image

SHOPPING - masser af butikker St. Maarten:

Shopping er en af de store grunde til, at turisterne elsker denne flotte ø. Her finder man massevis af butikker, som sælger skattefrie varer, smykkebutikker, tøjbrands og meget mere. Det bedste shopping finder man ved Phillipsburg på den hollandske side, hvor butikkerne Caribbean Gems, Shopper’s Haven og Ocean Jewelers II er ekstremt populære blandt tilbagevendende turister. I Grand Case på den franske side finder man også gode muligheder, deriblandt Tijon Perfume og Busco.

image

BØRNEVENLIGE aktiviteter på St. Maarten:

St. Maarten/St. Martin er fyldt med børnevenlige hoteller og aktiviteter. Tag jeres børn med til Maho Beach for at se de store fly lande, se på massevis af sommerfugle på den lokale sommerfuglefarm eller stil jer på et SUP og paddel derudaf. De bedste børnevenlige resorts er bl.a. RIU Palace St. Martin, Divi Little Bay og Oyster Bay Beach Resort.

image

KULINARISKE oplevelser på St. Maarten:

St. Martin er hele Caribiens kulinariske hovedstad. Her finder I de mest fremragende gourmetrestauranter, som ligger som perler på en snor i den hyggelig landsby, Grand Case. Maden er ekstremt velsmagende, servicen er i top og der er mad for enhver smag. Prøv alt fra fiske tacos til saftige bøffer, hvidløgsmarinerede snegle og hummer. Det svære er ikke at finde utrolig mad – det svære er at vælge, hvilken restaurant man skal besøge.

5

Hurtige facts om St. Maarten

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

30O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

28O

Fact # 03

Valuta

USD, EUR, AFL/AWG

Vidste du at St. Martin er hele Caribiens kulinariske hovedstad?

Vidste du, at man på St. Maarten kan tage ud til Maho Beach, hvor man kan stå på stranden og se fly svæve blot 10-20 meter over hovedet på en, før det lander i den internationale lufthavn - Princess Juliana Airport?

Fact # 04

Indbyggertal

85.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

450,-

Andre tilbud

St Lucia

Caribien

St. Lucia

Grenada

Caribien

Grenada

Anguilla

Caribien

Anguilla

Mexico

Caribien

Mexico

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)