Få skræddersyet din ferie til

Din rejse til St. Vincent & The Grenadines

image

Bare navnet, St Vincent og Grenadines, lyder eksotisk, tropisk og idyllisk – og det er præcis, hvad disse øer byder på.

På St Vincent og Grenadines vil I opleve fantastiske sandstrande på Grenadinerne, frodig natur på St. Vincent sammen med en sejlers absolutte paradis.

St Vincent og Grenadines er beliggende i det østlige Caribien, hvor øerne grænser op mod St. Lucia i nord, Barbados i øst og Grenada i syd. Øerne er verdenskendt bl.a. yacht – entusiaster, da forholdene er nær perfekte året rundt. Vandet er azurblåt og krystalklart, hvilket også gør det til en eminent snorkling og dykker-destination. St. Vincent er den del af landet, hvor man finder frodig natur, byer og landets lufthavn, mens Grenadinerne er et paradis, hvad enten I ønsker postkort- strande, afsides luksusresorts eller blot ønsker at udforske nogle af de 32 forskellige øer.

Lad os hjælpe jer med at komme afsted til St. Vincent og Grenadines og oplev en sejlers paradis, og smukke øer som Bequia og Tobago Cays.

Din rejse til St. Vincent & The Grenadines

 • Vandsport
 • Natur
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Golf
 • Uturistet
 • Ekstravagant
image

VANDSPORT - på St. Vincent & Grenadines:

St. Vincent & The Grenadines eller bare SVG, som de også kaldes, har et stort udvalgt af vandsports-aktiveteter, som besøgende kan benytte sig af. Alt fra Stand Up Paddleboarding til kajak og vandski. På øerne finder man også ekstremt mange bådturer, som er et stort hit her. På disse ture er man ofte ude og snorkle i det fantastiske turkisblå hav, som omringer øerne i Grenadinerne.

image

NATUR - og dyreliv på St. Vincent & Grenadines:

På St. Vincent kan en vandres drømme leves ud. Her er der masser af stier, som leder jer gennem regnskov, hvor de smukkeste fugle og andet dyreliv dukker op. Tag f.eks. en vandretur på Vermont Nature Trail, som fører jer igennem frodig jungle med masser af blomster i alverdens farver. Ved enden af stien får man mulighed for at se den famøse St. Vincent Parrot i dens naturlige omgivelser. Hvis I er vilde med havskildpadder, så tag til den lille ø Bequia, som ligger i Grenadinerne. Her bør man besøge Old Hegg Turtle Sanctuary, som er opstået for at beskytte havskildpadde-arten – Hawksbill. Den er alvorligt truet, så steder som disse er fantastiske for verdens natur.

image

STRANDE - og strandliv på St. Vincent & Grenadines:

St. Vincent & The Grenadines deles godt om tingene. Mens St. Vincent har knap så mange eller gode strande, så har de frodigt terræn og et par hyggelige byer. De perfekte postkort-strande finder man dog i Grenadinerne. Nogle af de bedste findes på Palm Island, Bequia og Tobago Cays. Sidstnævne blev flittigt brugt i optagelserne til Pirates Of The Caribbean: Den Sorte Forbandelse. Andre strande som er værd at nævne findes på Canouan Island og Mayreau, som er kendt for det helt selvlysende azurblå vand. Perfekt for en dukkert eller to.

image

DYKNING / SNORKLING - i vandet ved St. Vincent & Grenadines:

Grenadinerne er en drømmedestination for snorkling, hvor der bl.a. findes grønne havskildpadder, rokker, hummere og meget mere. En af årsagerne til populariteten er, at vandet i Grenadinerne er ekstremt klart og med en fremragende sigtbarhed under vand, hvilket gør snorkling og dykning optimalt for nybegyndere såvel som eksperter. Et af de bedste områder er omkring Tobago Cays, hvor livet under vandet er som i et eventyr.

image

GOLF - på St. Vincent & Grenadines:

Golfentusiaster vil elske Grenadinerne, hvor der findes nogle fabelagtige golfbaner. Én af de bedste er designet af Jim Fazio. Den ligger på Canouan Island, en af de mest luksuriøse øer i Grenadinerne. Den beskrives som himmelen for golfelskere, og er meget populær blandt gæsterne på det fremragende Canouan Resort Carenage Bay. Det ene øjeblik kan I være fokuseret på at slå golfen ned af den perfekte grønsvær, hvorefter I kan tage et kig rundt, hvor I vil se lyseblåt vand fra Det Caribiske Hav. En anden meget kendt golfbane ligger på Mustique – også designet af Jim Fazio.

image

UTURISTET - fred på St. Vincent & Grenadines:

Med 32 forskellige øer er der rig mulighed for, at I kan finde jeres helt eget paradis. St. Vincent & The Grenadines er nemlig en relativt uberørt og uturistet destination. En af grundene er det faktum, at Grenadinerne i høj grad er en meget luksuriøs destination. At bo på én af paradisøerne kan være dyrt, hvilket har sendt turisterne mod andre nærliggende øer. Dette er øernes held, da de på den måde fortsat kan fremstå som den fantastiske og uspolerede destination, som den i så høj grad er.

image

EKSTRAVAGANT - skej ud på St. Vincent & Grenadines:

Hvis I ønsker en luksusferie, kun omgivet af grøn-blåt vand, puddersand, lækre drinks, gourmetmad og sol fra en skyfri himmel, så er Grenadinerne det helt rigtige for jer. Prøv eksempelvis det 5 stjernede vidunder resort – Palm Island Resort – som ligger på sin eget private ø. Resortet har kun 43 værelser, og med strande hele vejen rundt, lækre restauranter on site og frodige omgivelser, så er den ekstravagante ferie sikret. Andre gode muligheder er Canouan Resort at Carenage Bay og Petit St. Vincent Resort, som tilbyder samme unikke livsstil.

5

Hurtige facts om St Vincent og Grenadines

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

29O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

USD,XCD

Vidste du, at St. Vincent & The Grenadines er en del af De Små Antiller?

Vidste du, St. Vincent & The Grenadines består af hele 32 forskellige øer, hvoraf kun 9 af dem er beboede?

Fact # 04

Indbyggertal

110.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

300,-

Andre tilbud

Mexico

Caribien

Mexico

Bahamas

Caribien

Bahamas

Turks & Caicos

Caribien

Turks & Caicos

Aruba

Caribien

Aruba

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)