Få skræddersyet

Din rejse til Turks & Caicos

image

Har I altid haft lyst til at tage til steder, hvor de færreste kommer hen? Så tag til Turks & Caicos!

Disse øer er for jer, som ønsker en helt unik rejse. I får her muligheden for at opleve steder, hvor meget få mennesker lever og hvor størstedelen af øerne stadig er tæt på hundrede procent uspolerede.

 

Nogle af verdens allerbedste strande, finder I lige her. Der findes kridhvidt sand på Grace Bay. Turks & Caicos består af mange små øer, hvor der bor meget få mennesker. Tiden går langsommere her, hvor I kan opleve nogle fabelagtige dykkersites og snorkle, til I bliver trætte. Fra den stille ø Grand Turk, som kun for alvor vågner, når krydstogtskibene lægger til, og videre til det sydlige Caicos, hvor I finder uberørte sandstrande, utallige skibsvrag, koraller, fisk og meget andet.

 

Få muligheden for at opleve et sted, som kun få andre har oplevet!

Din rejse til Turks & Caicos

 • Vandsport
 • Strand
 • Dyk/Snork
 • Golf
 • Børnevenlig
 • Uturistet
 • Ekstravagant
image

VANDSPORT:

Kiteboarding er en af de mest populære sporsgrene i Caribien, hvilket også inkluderer Turks & Caicos. En kitesurfers drøm kommer nemt til opfyldelse her, hvor de lavvandede og krystalklare vande er yderst indbydende. Det bedste sted at gøre det er på Long Bay Beach, som ligger på den modsatte side af populære Grace Bay. Vi anbefaler at gøre det igennem Turks & Caicos Kiteboarding, som er et af de bedste og mest kompetente inden for deres felt. De hjælper jer uanset om det er jeres første eller 10. gang. Hyggelige mennesker, som vil være gøre alt for at vise deres ø frem.

image

STRANDE:

Selvom Turks & Caicos byder på overraskende mange eventyrer, så handler det i bund og grund om de fortryllende strande, som I finder hvor som helst, I kigger. I flæng kan nævnes Grace Bay, Sapodilla Bay og den spektakulære Pine Cay. Grace Bay på Providenciales er den mest populære på øerne og af mange kendt som den bedste i verden. Sandet bliver ikke mere fint og blødt end her, det turkisblå vand er utroligt og omgivelserne er tropiske. Fabelagtige strande findes også på South Caicos, hvor man bl.a. finder den hyggelige Cockturn Town. På Middle Caicos bør man besøge Mudjin Harbour, som kan tilbyde jer hele 5 kilometers perfekt kystlinje.

image

DYKNING & SNORKLING:

Kysten ud for Turks & Caicos er fyldt med farverige fisk, specielle koraller, fascinerende skibsvrag og en dynamisk undervandsliv. Faktisk har øerne et af de mest omfattende koralrev i verden. Fremragende sigtbarhed, uspolerede koraller og mange turoperatører, som stolt vil vise deres prisvindende dykker og snorkeldestination frem. Skibsvrag ligger på bunden af havet hele vejen fra de nordligste til sydligste øer. Det er et absolut paradis for dem, som elsker livet under vand.

image

GOLF:

Er I taget til Turks & Caicos på badeferie, men egentlig også ønsker at spille et par runder verdensklasse-golf, så anbefaler vi Provo Golf Club på Provodenciales. Denne par 72 18-hullers golfbane ligger smukt ud det det lyseblå hav. Banen kendetegnes som udfordrende og spektakulær grundet designet og beliggenheden.

image

BØRNEVENLIG:

Turks & Caicos øerne er ikke kun et paradis for nygifte på deres bryllupsrejse. Familier kan i høj grad rejse dertil, og få en oplevelse for livet. Et af Caribiens bedste familieresorts – Beaches Turks & Caicos, ligger her, og er en luksuriøs mulighed for dem, som vil forkæles fra start til slut. Hvis I rejser til øerne for en ren og skær badeferie, så er de lavvandede og rolige sandstrande ligeså optimalt fod en god ferie. Børnene kan lege i det finkornede sand, bygge sandslotte og nyde den varme sol. Når børn har det godt, så har de voksne det ofte også.

image

UTURISTET:

Providenciales er den mest turistede af Turks & Caicos’ mange øer, men selv her kan I nemt finde jeres helt eget strand-paradis, hvor I kan nyde lange gåture langs stranden, uden at se et eneste menneske. På mange af de andre øer som eksempelvis South Caicos og Middle Caicos er der langt færre turister. Stemningen er afslappet, de lokale nyder den evige sol og de flotte solopgange og solnedgange. Turks & Caicos er en perfekt destination, hvis man sætter pris på fred og idyl.

image

EKSTRAVAGANT:

Langs den populære Grace Bay finder man grundene til, at Turks & Caicos også byder velkommen til dem, som ønsker at bruge lidt ekstra penge. De 5-stjernede og meget private resorts ligger på stribe, og her kan bl.a. nævnes The Tuscany, The Venetian The Regent Grand og Seven Stars Resort. Her kommer alle ens drømme til virkelighed. De smukkeste swimmingpools, delikate madoplevelser, luksuriøse værelser og en eminent service.

5

Hurtige facts om Turks & Caicos

Fact # 01

Gns. temp. sommer (MAJ-OKT)

31O

Fact # 02

Gns. temp. vinter (NOV-APR)

28O

Fact # 03

Valuta

USD

Vidste du, at Turks & Caicos er et britisk oversøisk territorium, men at øernes valuta er amerikanske dollars?

Vidste du, at du på Turks & Caicos kan opleve en pukkelhvaler, som svømmer fra Canada forbi Turks & Caicos og til Den Dominikanske Republik hvert år mellem Januar og April?

Fact # 04

Indbyggertal

50.000

Fact # 05

Dagligt madbudget pr. person, DKK

600,-

Andre tilbud

Jamaica

Caribien

Jamaica

St Maarten

Caribien

St. Maarten

Curacao

Caribien

Curacao

Guadeloupe

Caribien

Guadeloupe

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)