Hvem er Caribia Travels?

Det er os der skræddersyer din drømmerejse til Caribien, Det Indiske Ocean eller USA

Caribia Travels er eksperter på rejser til eksotiske destinationer

Vil du vide mere om os? Hos Caribia Travels skræddersyer vi drømmerejser til Caribien, Det Indiske Ocean og USA. Alle vores rejser er unikke og bliver sat sammen ud fra individuelle ønsker, krav og budget, og derfor finder du ingen faste pakkeløsninger og priser her på hjemmesiden. Vi brænder for at sælge rejser af kvalitet til de bedste priser så ferien bliver præcis som du har drømt om.

Drømmerejsen starter ved en henvendelse via vores hjemmeside, et telefonopkald eller en mail. Så tager vi en hyggelig snak sammen om rejsen, og bestræber os derefter på at tilrettelægge et unikt og perfekt rejseforslag til dig, naturligvis til en skarp og konkurrencedygtig pris. 

Vi har rejst utrolig meget rundt i Caribien, USA og Det Indiske Ocean, og har mange års erfaring med alle vores destinationer. Det er vigtigt for os at dele af vores erfaringer, tips og gode råd så vi kan hjælpe alle vores kunder afsted på deres drømmerejse. Du kan drømme om 14 dage på et 5-stjernet resort på Maldiverne, mens andre vil på ø-hop rundt i Caribien.  Netop derfor er det også vigtigt for os at skabe trygge og tætte bånd mellom os og vores kunder, så vi sammen kan skræddersy individuelle drømmerejser.

Hos Caribia Travels tager vi personlig service og kvalitet til et helt nyt niveau. Vi har åbent hele dagen, også når du er hjemme fra arbejde eller har fået lagt ungerne i seng. Alle ugens 7 dage vil du kunne fange os på telefon og mail fra kl. 10 til 22, hvor vi sidder klar til at komme med et bud på drømmeferien, eller til at justere et forslag du måske allerede har fået fra os. Vores første prioritet er at vores kunder føler sig trygge når de er på ferie, også selvom man er langt væk hjemmefra. Derfor vil alle vores kunder kunne kontakte os 24/7 i løbet af deres rejse, hvis der er brug for hjælp. At rejse er vores store passion, og det vil du få at mærke fra din første henvendelse til os. 

Vil du vide mere om os, så kontakt os for mere information,

Drømmerejsen starter her.

Stifterne af Caribia Travels
Rasmus Kirketerp & Wendie Pedersen

image

Enestående service

Vi sætter stor ære i at yde en eksklusiv og personlig service, så du kan føle dig tryg både før, under og efter rejsen. Vi er klar til at hjælpe, når du har tid, og derfor har vi bl.a. åbent fra kl. 10 til 22 alle ugens 7 dage. 

image Derfor skal du vælge os

Vi skræddersyer

Hos Caribia Travels har vi ingen faste ture eller pakker. Vi skræddersyer alle vores rejser fra bunden, så du kan få din drømmerejse. Vi får en hyggelig snak om rejsen på telefon og mail, så du kan få en unik ferie baseret på dine ønsker, krav og budget.

image

Vi er eksperter

Caribia Travels’ rejsekonsulenter har været i mere end 60 lande verden over, hvor vi især er eksperter på rejser til Caribien, Det Indiske Ocean og USA. Hvis du vil afsted på en fantastisk ferie til et af disse områder, så kan vi yde den rette ekspertise ,og deler gerne af vores tips og gode råd.

Drømmerejsen starter allerede ved det første møde

Ring til os på tlf. 71 74 72 71, så hjælper vi dig godt på vej

Er du i tvivl om, hvor drømmerejsen egentlig skal gå hen, så prøv vores destinationsfinder

Find inspiration til din næste rejse her

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)