SE VORES UDVALGTE PARTNERE

Universal Resorts er pionerer inden for udvikling af turisme i Maldiverne og er en stor årsag til, at Maldiverne i dag er et af verdens mest eftertragtede rejsemål. Ejer bl.a. resorts som Milaidhoo, Kandolhu, Baros og Kuramathi.

LÆS MERE HER

COMO Hotels & Resorts er et af verdens mest prisvindende og luksuriøse hotelbrands. Et brand som har et laserfokus på wellness og spa, og en af deres signaturer er netop "COMO Shambhala" - verdens måske bedste spa.

LÆS MERE HER

AMResorts er et af de mest succesfulde hotelmanagements i Caribien og opererer luksuriøse resortbrands såsom Zöetry, Secrets og Dreams på destinationer som Mexico, Den Dominikanske Republik, Jamaica og St. Martin.

LÆS MERE HER

LUX* Resorts & Hotels er steder at feriere, hvis hvert et øjeblik skal betyde noget. Forkælelse og sans for detaljer er blot nogle af de ekstraordinære højdepunkter, når du besøger LUX* resorts i Maldiverne og på Mauritius.

LÆS MERE HER

Belmond er et af verdens førende hotelbrands inden for luksus. Her er personlig service, eksklusivitet og fortræffelig beliggenhed nogle af nøgleordene. Porteføljen af hoteller inkluderer bl.a. Belmond Cap Juluca på Anguilla.

LÆS MERE HER

Constance Hotels & Resorts er en række kvalitetshoteller på formidable destinationer såsom Maldiverne, Seychellerne, Madagaskar og Mauritius, med stort fokus på bæredygtighed, sublim beliggenhed og autentisk luksus.

LÆS MERE HER

Palace Resorts består af en række smukt beliggende all-inclusive resorts - fortrinsvis i Mexico - som hver især byder på formidable oplevelser, nogle for par og andre for hele familien. Ejer bl.a. Le Blanc Spa Resorts.

LÆS MERE HER

Atmosphere Hotels & Resorts består af nogle af de bedste inkarnerede all-inclusive resorts i Maldiverne, og tæller bl.a. det populære Atmosphere Kanifushi, hvor højdepunkterne bl.a. er de store kulinariske oplevelser.

LÆS MERE HER