Værd at vide om

Betaling & rejsedokument

Generelt om betaling og accept af rejsetilbud fra Caribia Travels

Ved accept af et rejsetilbud, skal kunden som betaling, indbetale et depositum på mindst 50 % af rejsens pris. Er der mindre end 2 måneder til afrejse, skal det fulde beløb indbetales ved accept af tilbuddet. Depositum skal som minimum dække omkostningerne for flybilletter og eventuelle krydstogter.

Tilsendte fakturaer (bortset fra eventuel restbetaling) ved bestilling af rejsen, skal betales samme dag. Grunden til dette er, at Caribia Travels skal kunne booke flybilletter på rutefly og eventuelle krydstogter, og derfor kunne garantere den aftalte pris.

Hvis depositum ikke bliver betalt inden for fristen, og prisen på fly og krydstogt er gået op, er det kunden selv, som må betale denne meromkostning.

Betaling kan ske via bankoverførsel eller med kreditkort.
Vær opmærksom på at der ved betaling med kreditkort kommer et ekstra transaktionsgebyr, på 1,65 – 3,90%, afhængig af betalingskortet der benyttes. 

Betalingsvilkår

Hvis ikke andet er aftalt gælder følgende ved bestilling, ved mere end 60 dage til påbegyndt afrejsedato

Kunden indbetaler normalt et depositum på minumum 50% af totalsummen. Depositum skal dog som minimum dække omkostningerne for flybilletter og evt. krydstogt for samtlige rejsende.

Depositum skal betales ved bestilling af rejsen. Den ansvarlige for bestilling og, indbetaling er den person, som står i adressefeltet på bestillingsbekræftelse og billet.

Restbeløbet skal være Caribia Travels i hænde senest 60 dage før afrejsedato. Hvis rejsens varighed eller andre særlige omstændigheder betinger det, kan restbeløbet kræves indbetalt tidligere.

Hvis ikke andet er aftalt, gælder følgende ved bestilling mindre end 60 dage til påbegyndt afrejsedato

Ved bestilling af en rejse, hvor afrejsedato er mindre end 60 dage frem i tiden, skal totalsummen for rejsen betales ved accept af rejsen. Caribia Travels har ret til at annullere købet ved væsentlig misligholdelse fra den rejsendes side, herunder ved eksempelvis forsinket betaling.

Samlet rejsedokument

Når Caribia Travels bekræfter, at depositum er betalt, og Caribia Travels har modtaget alle vouchers og elektroniske flybilletter fra underleverandørerne, vil et samlet rejsedokument med bookingreference blive fremsendt elektronisk senest 10 dage inden afrejse.

Efter at have modtaget rejsedokumentet er kunden forpligtet til straks at kontrollere at oplysningerne heri er korrekte. Det er specielt vigtigt, at flybilletterne kontrolleres grundigt. For- og efternavn på dine rejsedokumenter skal stå nøjagtigt som i dit pas. Rute, flynummer, rejsedage og tidspunkter skal være korrekte, og er ene og alene dit ansvar. Såfremt der er forskel på oplysningerne i rejsedokumenterne og det accepterede rejsetilbud, skal Caribia Travels straks kontaktes, så fejl kan rettes.

Ukorrekte oplysninger kan medføre afvisning ved check-in i lufthavnen, afvisning af hotelvouchers samt hos andre operatører. Du bærer selv ansvaret for de følger og eventuelle omkostninger, som de ukorrekte oplysninger kan medføre.

Elektroniske billetter

Samtlige flyselskaber tilbyder kun elektroniske billetter. Det betyder, at du rejser uden fysiske billetter, men bruger pas samt e-tickets som dokumentation på rejsen. Du er selv ansvarlig for, at navnet på de elektroniske billetter stemmer overens med navnet i dit pas.

Sammensatte flybilletter

Har du købt en flybillet som er sammensat af to eller flere individuelle flyselskaber med hver sit billetnummer, betragtes disse som uafhængige af hinanden. Det vil sige, at hvis du ved flyskift fra et selskab til et andet kommer ud for forsinkelser eller på anden måde mister din flyforbindelse, er det hverken Caribia Travels eller det pågældende flyselskab som påtager sig ansvaret for ekstra omkostninger for nye billetter, overnatninger m.v

 

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)