Her kan du læse om alle de praktiske ting, du bør vide om

Rejser til Caribian, USA & Det Indiske Ocean

Vi har samlet nogle af de mest relevante F.A.Q.

Hvor meget bagage må jeg have med?

Som regel er det tilladt at have 1 stk. indtjekket bagage på 20 kg og 1 stk. håndbagage på 5 kg med. Der kan dog være undtagelser hos visse flyselskaber. Læs mere om bagageregler og Caribia Travels’ anbefalinger under “Om rejsen” her på siden.

Hvornår får jeg tilsendt mit rejsedokument

Straks du har accepteret tilbuddet og indsendt den aftalte betaling til Caribia Travels, går vi igang med at booke rejsen til dig. Så snart hele rejsen er booket, sender vi dig rejsedokumentet, hvor du finder alle nødvendige oplysninger. Du modtager normalt rejsedokumentet med alle vouchers senest 14 dage før afrejse

Skal jeg have visum

Ved rejser uden for Europa kræves normalt visum. Nogle lande har dog visumfrit ophold i op til 90 dage. Du kan altid spørge din rejsekonsulent hos Caribia Travels, eller læse mere på vores side omkring visum, som du finder her på siden.

Hvordan kan jeg betale hos Caribia Travels

Så snart du har accepteret tilbuddet, sender vi dig en faktura. På denne faktura står alle bankoplysninger i bunden. Det foregår nemt med en bankoverførsel via netbank, eller ved betaling på vores hjemmeside.

Skal jeg have nyt pas inden afrejsen?

Det er en god ide at checke sit pas i god tid før rejsens start. Dette skyldes, at flere lande nu kræver, at passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst til Danmark. Har du ikke taget højde for pasreglerne ved afrejse, kan du risikere at blive nægtet adgang til det pågældende land.

Skal jeg have vaccinationer på min rejse?

Manglende vaccination kan resultere i ødelagt ferie og i værste fald alvorlig sygdom. Det er derfor vigtigt inden ferien at vide, om du skal vaccineres. Du kan læse mere om vaccinationer, og hvor du finder flere informationer, under “Om rejsen”, som du finder her på siden.

Hvilken valuta skal jeg medbringe på rejsen?

Vi anbefaler altid at medbringe den lokale valuta, som bruges på destinationen. Det kan derudover være smart at hæve en del penge hjemmefra for at slippe for høje hævegebyrer i udlandet. Du kan læse mere om valutamulighederne under “Om rejsen”, som du finder her på siden.

Hvordan er Caribia Travels´rejsevilkår

Betalingsbetingelser, afbestillingsbetingelser og andre vigtige oplysningerkan du finde under afsnittet “Rejsevilkår”, som du kan se her på siden.

Hvor kan jeg læse om Caribia Travels

Du kan læse om vores baggrund og rejsepolitik på denne side under “Om os”.

Jeg kan ikke finde den rigtige rejse for mig, hvad gør jer?

Hos Caribia Travels har vi ingen faste “pakker”. Vi sætter pris på unikke og skræddersyede rejseplaner.

Skræddersyede rejser betyder, at vi sammen med dig planlægger hele rejseforløbet. Henvend dig til os via vores “Modtag Tilbud” formular eller ring til os. Du finder telefonnummeret i toppen af siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kan I også hjælpe med andre destinationer

I Caribia Travels laver vi skræddersyede rejser uden for Europa.

Selvom du ikke lige finder det, du ønsker dig, her på hjemmesiden, så kan vi sikkert godt give dig et super tilbud alligevel. Så grib telefonen eller kontakt os via vores henvendelsesformular. Vi får dine drømme til at gå i opfyldelse til en overkommelig pris.

Telefonen er åben Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00 / +45 71 74 72 71 / kontakt@caribia.dk / Ring eller skriv til os, hvis du fortsat har spørgsmål.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)