Værd at vide om

GDPR

Cookies- og persondatapolitik

Cookies

Cookies er tekstfiler, som bliver gemt på din computer, smartphone eller tablet. Formålet med cookies er at kunne genkende den enhed, du benytter ved besøget på vores hjemmeside, så der kan udføres statistik, eventuelt målrettes annoncer, samt huske indstillinger. De bruges til at analysere dit brugsmønster. Cookies er ikke skadelige og indeholder ikke virus, men har til formål at give brugervenlige fordele.

Cookies levetid

En cookies levetid kan variere, de fleste har dog en levetid på 12-24 måneder. Denne levetid bliver forlænget hver gang, du igen besøger hjemmesiden, da tiden regnes fra den seneste gang, du har besøgt hjemmesiden. Nogle cookies slettes, så snart du forlader et website, og gemmes ikke.

Slip for cookies

Du har mulighed for at slippe for cookies, hvis du ikke ønsker at modtage disse. I dette tilfælde vil vi anbefaler, at du benytter følgende link: http://minecookies.org/cookiehandtering/ hvor du bl.a. får vejledning i, hvordan du sletter de cookies, du har liggende på din harddisk og undgår at modtage cookies i dine fremtidige besøg på websites.

Du kan også benytte dig af genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete til hurtigt at slette dine cookies, som du tidligere har accepteret.

Hvis du ønsker at besøge vores hjemmeside og undgå cookies, kan du fravælge cookies fra Google Analytics på følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Personlige oplysninger

Når der tales om personoplysninger, så omfatter det al slags information, som direkte eller indirekte kan relateres til en fysisk person, fx navn, personnummer, adresse, mailadresse og telefonnummer. Yderligere, gælder det fx også billetnumre, krypterede data og forskellige typer af elektroniske identiteter som IP-numre, hvis de kan knyttes til dig som person.

Indsamling af personlige data

Det er din rettighed at få information omkring hvilke oplysninger, vi skal bruge, samt grunden til netop disse oplysninger skal indsamles. De indsamlede persondata vil relevante nøglepersoner hos Caribia Travels have adgang til.

Nyhedsbreve

Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, giver du din accept til at dele personoplysninger som dit navn og e-mail. Disse er nødvendige for at du kan få den ønskede service og modtage nyhedsbrevene. Der vil kun blive sendt e-mails som indeholder markedsføringsmaterialer til dig, hvis du har tilmeldt dig vores Nyhedsbrev på hjemmesiden, og derved har trykket og givet din tilladelse ved ”Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet fra Caribia Travels”. Når du har skrevet dig op til vores nyhedsbrev, kan du altid afmelde dig, og derved få slettet de informationer, vi har på dig. Vi beskytter altid dine personlige oplysninger.

Personlig kontakt

Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du udfylder kontakt- og/eller henvendelsesformularen på vores hjemmeside (www.Caribia.dk), når du kontakter os på telefon eller via mail.

Her er det nødvendigt at dele personlige informationer som navn, e-mail og telefonnummer, så vi kan kontakte dig og fremsende det ønskede tilbud. Information om telefonnummeret bruges til at kontakte dig til en snak omkring ønsker til rejsen, og tilbuddet fremsendes via din e-mail. Vi sikrer altid, at disse personlige informationer ikke bruges til andet end de nødvendige formål

Vi indsamler altid kun nødvendige oplysninger, for at kunne yde den bedste service og opfylde dine ønsker. Dette betyder også, at vi ved personlig kontakt også kan indsamle andre personoplysninger, som du vælger at oplyse. Det kan fx være personlige oplysninger omkring sygdom (som der skal tages højde for, på den foranliggende rejse) eller allergier (som vi skal kommunikere videre til hotellets restaurant, så de kan tage højde for dette).

Personlig information fra en anden end dig selv

Ved accept af tilbud og køb af rejse, er det yderligere en nødvendighed at oplyse fulde navn på alle rejsedeltagere og fødselsdatoer. Disse oplysninger er nødvendige at indsamle for at kunne booke de ønskede elementer, som kunden giver sin accept til (se ”Deling af data”). I disse situationer skal den, som har indhentet personoplysninger have de medrejsendes samtykke til at videregive informationerne til os. De oplysninger vi får omkring de medrejsende, gemmer vi kun i forbindelse med den pågældende bestilling. Herefter er det kun oplysningerne om personen, som står som den primære rejsende, der gemmes. 

Cookies på vores hjemmesider

Når du besøger www.caribia.dk anvendes der Cookies. Cookies er nødvendige for at vores hjemmeside kan fungere, og løbende tilpasses efter brugernes interesse og behov. Vi anvender Google Analytics, hvor cookies bruges til indsamling af statistik af brugen på vores website. Disse informationer kan vi bl.a. bruge til at se tendenser, og derved målrette vores markedsføring samt tilbud. Vi anvender ikke cookies til statistik over den individuelle bruger.

Deling af data

Dine informationer deles ikke med tredjeparter uden dit samtykke.

Hoteller – Vi benytter en række hoteller i Caribien, USA og Det Indiske Ocean. Disse har adgang til de personoplysninger, som er nødvendige for at en bestilling på hotellet kan gennemføres. Det er kun hoteller, som kunden har givet accept til, som vil få adgang til personoplysninger.
De personoplysninger hotellerne vil få adgang til er: navn, fødselsdato, og køn.

Flyselskaber – Vi samarbejder med en række flyselskaber, hvilke får adgang til personoplysninger, ved reservation af flybilletter, efter kundens accept. For at kunne booke en flybillet skal flyselskabet have adgang til følgende personoplysninger: fulde navn (som angivet i kundens pas), pasnummer, fødselsdato, alder og køn. Disse personoplysninger skal flyselskabet have for alle de rejsende. Informationerne overføres via en sikker platform.

Dine kontaktinformationer, dvs. E-mail og telefonnummer vil kun være tilgængelig for Caribia Travels, da disse informationer aldrig videregives til anden leverandør.

Deling af data – udlandet

Da vi som nævnt arrangerer rejser til flere dele af verden – Caribien, Det Indiske Ocean og USA, er nogle af vores samarbejdspartnere (hoteller, transfer-ydelser, flyselskaber mm.) uden for EU/EØS-området. Dette betyder, at de personoplysninger, du har givet til Caribia Travels, kan blive overført til vores samarbejdspartnere i disse lande. Dette er nødvendigt for, at vi kan levere de ønskede services og elementer til din rejse. Caribia Travels er forpligtet til at sikre, at der opretholdes et højt beskyttelsesniveau for disse oplysninger uanset hvilket land, det drejer sig om.  

Datasikkerhed

De personoplysninger du har videregivet til Caribia Travels, vil altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning, persondataforordningen samt databeskyttelsesloven.

Lagring og sletning af data

Personlige oplysninger gemmes 5 år fra seneste henvendelse fra dig. Det vil sige, ved ny henvendelse forlænges perioden igen til 5 år. 

Efter 5 år bliver dine personoplysninger slettet, så Caribia Travels ikke længere har adgang til disse informationer. Hvis du ønsker, at vi fortsat skal være i besiddelse af dine personlige oplysninger, kan du altid henvende dig.

Oplysning

Du kan til enhver tid kontakte Caribia Travels og få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har gemt i vores system. Dette kan du gøre ved at henvende dig til:

Caribia Travels, Havneparken 2, 7100 Vejle

Mail: caribia@caribia.dk – Telefon nr.: 71 74 72 71

Ændring af retningslinjer

Internettet er altid under udvikling, hvilket i denne sammenhæng kan medføre at Caribia Travels bliver nødsaget til at ændre de beskrevne retningslinjer for, hvordan vi håndterer de personoplysninger, du har givet os. Du vil dog få besked via vores hjemmeside, hvis disse ændringer er væsentlige.

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2019 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)