Brug for råd? Læs mere om rejsen her

Vaccinationer & medicin

Vaccinationer

Selv om rejsen er bestilt og alt er klart, så er det vigtigt at tænke på eventuelle vaccinationer.

I mange lande uden for Europa enten anbefales eller kræves bestemte vaccinationer.

Det kan eksempelvis være vacciner mod gul feber, hepatitis eller medicin mod malaria. Nogle lande skal have bekræftelse på, at du har de nødvendige vaccinationer. Det er derfor vigtigt at kontakte din rejsekonsulent hos Caribia Travels et godt stykke tid inden afrejse. Vi kan hjælpe dig med informationer om, hvilke vacciner der anbefales eller er nødvendige for din rejse.

Så kontakt Caribia Travels eller gå ind på www.sikkerrejse.dk, for mere information.

Medicin

Ved rejser til udlandet kan det være nødvendigt at medbringe sin medicin hjemmefra.

Ved indrejse til visse lande skal du oplyse om medbragt medicin. Her kan en medicinattest fra din læge være nødvendig. Så check reglerne hjemmefra eller spørg Caribia Travels. Vi står klar med den nyeste information.

Du kan klikke dig ind på Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information: Klik her for mere information.


Rejseforhold og forsikring

Særlige rejseforhold

Caribia Travels holder sig selvfølgelig opdateret om eventuelle politiske uroligheder eller andre særlige vanskeligheder på din rejsedestination. Vi vil i givet fald viderformidle informationerne til dig.

Vi følger Udenrigsministeriets anvisninger, hvor der gør sig særlige rejseforhold gældende. Du kan spørge din rejsekonsulent hos Caribia Travels om eventuelle problemer inden afrejsen. Du kan også altid følge med på rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside. Dem finder du her: Klik her.

Afbestillings- og rejseforsikring

Selv om rejsen er bestilt og betalt, så er det en god idé at have forsikringer i orden inden afrejsen. Er du ikke allerede dækket kan du nemt bestille en afbestillingsforsikring gennem Caribia Travels. Afbestillingsforsikringen dækker bl.a. ved akut sygdom.

En rejseforsikring er god at have, når du rejser oversøisk, hvor dit normale sygesikringskort ikke gælder.

Rejseforsikringen dækker bl.a. lægebesøg og hospitalsregninger. Vær opmærksom på, at du måske allerede har forsinkringerne inkluderet, hvis du har Mastercard Gold m.fl.


Valuta og bagage

Valuta

Det er normalt en fordel at veksle penge hjemmefra for at undgå store gebyrer ved brug af hæveautomater. Ved oversøiske rejser skal du muligvis skal have bestilt valutaen hjem.

Vi anbefaler at medbringe lokal valuta, da du får mest for pengene. Det betyder, at hvis du eksempelvis skal til Mexico, så er det bedst at have mexicanske pesos fremfor US Dollars, som er den sekundære valuta i landet.

Hvis du er i tvivl om de pågældende landes valuta, så kontakt Caribia Travels.

Bagage

Det kan være svært at skabe sig et overblik over, hvor meget bagage, du må have med. Det bedste er at tjekke det pågældende flyselskabs hjemmeside, hvor du finder de præcise informationer. Vi kan naturligvis også hjælpe dig. De generelle bagageregler er 1 stk. indtjekket bagage på max. 20 kg og 1 stk. håndbagage på max. 5 kg.

Hvis du rejser med specialbagage (surfbræt, golfbag, cykel, etc.), skal dette meddeles Caribia Travels inden afrejse og bestilles mod et pristillæg.


Mad på flyet

Mad på oversøiske flyvninger er normalt inkluderet. De fleste flyselskaber serverer gratis ikke alkoholiske drikkevarer, et måltid og en snack.

Men besøg det pågældende flyselskabs hjemmeside for den nyeste information. Her kan du under din bestilling også anføre særlige ønsker til maden.

Caribia Travels vil meget gerne hjælpe dig med dette, hvis du er i tvivl.


Mødetid og Check-in

Caribia Travels anbefaler at planlægge at være i lufthavnen mindst 2½ time før afgang. Selv mindre forsinkelser i f.eks. den offentlige transport kan være skyld i for sen mødetid. For direkte rejser til bl.a. USA fra Københavns lufthavn anbefaler vi at møde 3 timer før afgang, da der gælder særlige rejseprocedurer. Du kan eventuelt checke ind hjemmefra. Dette kan gøres på de fleste flyselskabers hjemmeside. Når du har checket ind, får du tilsendt boarding-kort og andre nødvendige papirer direkte til din e-mail. Det sparer dig tid i lufthavnen, hvor du så kun skal aflevere din bagage.


Forsinkelser

Flyforsinkelser kommer altid ubelejligt. Er du uheldig, misser du måske din transitforbindelse. Normalt vil der dog være gode muligheder for at komme videre uden de store problemer. Kontakt altid flyselskabet, når situationen opstår. Caribia Travels vil selvfølgelig også prøve at løse eventuelle problemer.


Mobiltelefon på rejsen

Selv om rejsen er lang eller kort, så er mobilen uundværlig for mange, men mobiltelefoni er en dyr fornøjelse. Når du ankommer til din destination, så modtager du en besked på din telefon. Her får du at vide, hvilke takster der gælder.

Vi anbefaler at holde godt øje med forbruget og altid slå mobildata fra så du ikke risikerer at blive opkrævet for brug af internettet, mens du kan bruge den lokale Wi-Fi på hoteller og restauranter m.v.

Myndighederne i USA har i 2014 lanceret en ny regel som lyder på, at mobiltelefoner samt alt andet elektronisk udstyr skal være opladt og til at tænde, for at det kan komme igennem sikkerhedskontrollen. Dette af sikkerhedsmæssige hensyn.


Vejret på destinationen

Mens Caribien er solsikker året rundt, så kan en tur til New York godt være kold og vinterlig på visse tidspunkter af året. Hvis du ønsker nærmere information om rejsen og information om vejret, når du skal afsted, kan du spørge os. Vi vil give dig informationen du har brug for.

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)