Hos Caribia Travels

Skræddersyer vi drømmerejsen

I Caribia Travels har vi det klare rejsekoncept at skræddersy rejser, så vi opfylder kundernes drømme og ønsker.

Vi har ingen færdige rejsepakker, men vi kan til gengæld lave rejsen til dig, præcis som du ønsker. Her stræber vi efter at lave en unik rejseplan hver gang. Det er sjældent at den samme rejseplan bliver skræddersyet, hvilket er en stor del af charmen ved dette rejsekoncept.

Skræddersyede rejser er ikke nødvendigvis dyre

Du kan finde skræddersyede rejser på markedet, hvor du får lov at betale i den høje ende for den særlige service, som rejsebureauet yder. Hos os er personlig service en selvfølge, og rejsen bliver ikke dyrere af den grund. Her bestræber vi os nemlig for at gøre kunderne tilfredse, uden at det koster ekstra.

Du kan kombinere byer, lande og kontinenter, præcis som du ønsker. Så går du med et særligt rejseønske, eller ønsker du bare mere inspiration? Så er Caribia Travels en fantastisk mulighed for dig og dine drømme.

 

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
  • CVR: 37555495
  • Tlf: 71 74 72 71
  • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)