Fantastisk All Inclusive i Punta Cana

Kom afsted fra DKK 16.300,-

Oplevelser i særklasse

image
 • Fantastisk resort for både par og familier
 • Beliggende på stranden i Punta Cana
 • Resort med masser af faciliteter og aktiviteter
 • Inklusiv Unlimited-Luxury®
 • Ekstremt god værdi for pengene

DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

 

Velkommen til hjertet af Det Caribiske Hav! 
Den Dominikanske Republik ligger lunt i midten af det hele, hvor Haiti grænser mod vest og Puerto Rico mod øst. Her er alt hvad hjertet begærer og mere til. Spektakulære naturoplevelser som i Parque Nacional del Este (UNESCO verdensarvliste), hvor hundredvis af plante- og dyrearter trives, men også stedet hvor den nærmest uvirkeligt smukke paradis ø, Isla Saona, ligger.

 

Den Dominikanske Republik er ligeså et fantastisk sted for kulturelskere, hvor i særdeleshed  hovedstaden Santo Domingo er en oplevelse for sig selv. Tag de komfortable sko på og slentre en tur gennem de brostensbelagte stræder i den gamle bydel (Zona Colonial) – endnu en seværdighed på UNESCO verdensarvliste. Her ligger der et væld af skønne restauranter samt spektakulære arkitektoniske bygninger. Det er blandt andet her, hvor Catedral Primada de América ligger, som er den ældste eksisterende katedral i Nordamerika.

En af de store grunde til at rejse til Den Dominikanske Republik er naturligvis at bo ved det fortryllende hav af alverdens blå nuancer. På nordkysten ligger Puerto Plata og Cabarete, som er alment kendt for at være et af verdens bedste steder at kite- og windsurfe. Et andet, som vi virkelig kan anbefale, er Samaná, som ligger på nordøst kysten af øen. Strandene er smukke og palmefyldte, naturen er rå og dramatisk, men det helt store højdepunkt er om vinteren (januar/februar), hvor det er muligt at se spektakulære pukkelhvaler.

 

Selvom ovenstående skulle være grund nok til at rejse til Den Dominikanske Republik, så er det ikke alt. Ved rejser til Den Dominikanske Republik anbefaler vi at bo i Bayahibe/La Romana eller nabobyen Punta Cana. Glæd jer til fantastiske kridhvide badestrande med svajende palmer, turkisblåt hav og ren idyl. Her ligger samtidig de bedste All Inclusive resorts som øen har at byde på. All Inclusive på Den Dominikanske Republik er en helt anden term end i eksempelvis Europa. Her er der nemlig ofte 8-10 gourmetrestauranter at vælge imellem, alverdens land- og vandaktiviteter såsom tennis, minigolf, fodbold, volleyball, vandpolo, SUP, kajak og meget mere, samt mange og store lækre swimmingpools. Alt er inkluderet og alt er muligt.

 

Det er utrolig nemt at komme til/fra Den Dominikanske Republik, hvor vi primært flyver vores gæster til netop Punta Cana. Flyrejsen er med 1 kort mellemlanding og typisk en total rejsetid pr. vej på 12-15 timer. Dette rejsemål er i den grad perfekt for både singler, par, familier og større grupper, som ønsker en uforglemmelig ferie til Caribien, hvor banken ikke behøver at sprænges. 

Håndplukkede hoteller

image

Leder du efter en luksuriøs ferie, hvor stranden er god, resortet af høj kvalitet og alt er betalt hjemmefra?
Uanset om du rejser alene, med din kære eller med hele familien, så er Dreams Punta Cana 4,5* er det helt rigtige svar.

 

Brug dagen i en af Den Dominikanske Republik’s længste pools, tag en kilometer lang tur langs den hvide sandstrande, spis dig mæt fra over 10 forskellige restauranter eller hav det sjovt med et af resortets mange aktivitetstilbud. Dette sted lægger op til lige præcis det, som du ønsker. Alt er muligt på Dreams Punta Cana!

DREAMS PUNTA CANA RESORT & SPA

 

Dette  Unlimited-Luxury® All Inclusive resort ligger i Uvero Alto området af Punta Cana, hvor de gode strande, de lækre resorts og det varme og solrige vejr tiltrækker mennesker fra verden over. Dreams Punta Cana er bestemt ikke en undtagelse, og det er ikke svært at se hvorfor, når man træder ind i de perfekte omgivelser.

 

Næsten alting er inkluderet, herunder gourmetretter, drikkevarer af premium mærkevarer og sportsfaciliteter i vid udstrækning blandt meget andet.
Indkvarteringen er af høj kvalitet, hvor de enkelt indrettede og lyse værelser straks får dig til at føle dig velkommen. Gør din ferie ekstra speciel og opgradér til et værelse, der indeholder Preferred Club privilegier, så du kan føle dig som en ægte VIP! Vandsport er på dagsordenen hele dagen – hver dag – og inkluderer blandt andet SUP, kajak, vandpolo og meget mere.
Der er også masser af landaktiviteter såsom tennis og volleyball, men resortets juvel er deres “free form pool”, som er helt utrolig. Den er en af de absolut længste på Den Dominikanske Republik og strækker sig fra lobbyen helt ned til den uberørte strand. Den vil være med sikkerhed være et hit for store som små.

 

Et besøg (eller to) til resortets Dreams Spa by Pevonia®  er et must. Forkæl dig selv med en forkæle en af de mange afslappende behandler, som bl.a. inkluderer en “Chocolate Body Wrap”. Børnene vil også være i paradis på Dreams Punta Cana, for her kan der skabes nye venskaber i Explorer’s Club, hvor der er gang i skattejagt, bygning af sandslotte og meget andet. For de lidt ældre, så vil Core Zone Teen Club være et hit, for her kan tiden bruges på klatrevæg, basketball og andre sjove aktiviteter. Med andre ord, så kan energien virkelig brugt her!

 

Et af de helt store højdepunkter på Dreams Punta Cana er de mange spisemuligheder, som der er at vælge mellem. Udforsk og prøv fantastisk seafood på Oceana, lækre pastaretter på italienske Portofino, sydende snegle på franske Bordeaux eller måske en god bøf på Seaside Grill.

Priser

Fra priser per person

Jan-Mar 27.400,- 19.200,- Kontakt for pris
Apr-Jun 23.000,- 16.300,- Kontakt for pris
Jul-Aug 25.800,- 18.700,- Kontakt for pris
Sep-Dec 23.000,- 16.300,- Kontakt for pris
 • - Prisen er for 1 person i et enkeltværelse
 • - Prisen er pr. person for 2 personer i et delt dobbeltværelse
 • - Ring til os for priser, hvis I er 3 personer eller flere


Forbehold

De viste priser er baseret på det, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse til i den angivne periode. Den endelige pris vil afhænge af ledig kapacitet på de valgte rejsedatoer, samt eventuelle prisudsving.
På visse tider af året kan der være betydelige udsving alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Dette er specielt gældende for rejser i skoleferier såsom juleferien, påske og vinterferien.
Der tages forbehold for udsolgte elementer på rejsen såsom fly og hoteller.

ALT DETTE ER INKLUDERET

 • Fly fra København eller Hamborg til/fra Punta Cana (Economy Class - 1 mellemlanding)
 • Privat Transport fra Lufthavn til/fra Dreams Punta Cana (Direkte)
 • 14 nætter på Dreams Punta Cana Resort & Spa 4*LUX i Deluxe Tropical View Room
 • Unlimited-Luxury® All Inclusive inklusiv (masser af restauranter, aktiviteter mm.)
 • Flyskatter og afgifter

DETTE ER IKKE INKLUDERET

 • Rejse- og Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes hos Caribia Travels)
 • Tilslutningsfly fra provinsby (kan tilkøbes mod tillæg)
 • Ekskursioner og lommepenge
 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)