LUKSURIØS ALL INCLUSIVE FERIE I MEXICO

14 NÆTTER I PARADIS FRA 24.000,- PP.

Oplevelser i særklasse

image
 • Premium all-inclusive på prisvindende 5* strandhotel
 • Fortryllende havudsigt fra jeres hotelværelse
 • Hotellet er kun for voksne (+18)
 • Perfekt base for udflugter på Yucatan-halvøen
 • Kort rejsetid med kun 1 mellemlanding hver vej

MEXICO

 

Velkommen til solrige Mexico, hvor man praktisk kan alt!

 

I flyver til Cancun, Mexico med kun 1 kort mellemlanding, så turen går hurtigt og smertefrit.
Straks efter ankomst bliver I kørt direkte til jeres luksuriøse hotel – Secrets The Vine (5*) – hvor I skal spendere de næste 10 nætter i ren og skær luksus!

 

Yucatan-halvøen i Mexico, hvor Cancun ligger, byder på alt fra unik historie til flot natur og naturligvis de karakteristiske kridhvide caribiske sandstrande.
Tag eksempelvis til Tulum, hvor I kan opleve de verdenskendte maya-ruiner. I kan også tage et smut til Chichen Itza, ét af verdens syv nye vidundere, hvor I kan opleve den majestætiske og berømte kukulkan-pyramide.

 

 

Er I mere til natur, så anbefaler vi en kold dukkert i en af de mange cenotes (underjordiske vandhuller).
I kan også besøge en af de tre adventureparker – Xplor, Xcaret eller Xel-Ha – hvor bl.a. kajak i grotter, zip-line og snorkling er nogle af de mange aktiviteter, som I kan prøve her!

 

Når snakken falder på Mexico, så skal vi naturligvis også nævne de fabelagtige strande. Nogle af vores favoritter er den kilometerlange strand i Tulum og den ikoniske strand i Cancun. Her venter der det smukkeste azurblå hav, perfekt hvidt sand og masser af plads til solbadning eller måske endda en gå- eller løbetur i vandkanten.

 

Vi kan især anbefale at besøge Yucatan-halvøen i Mexico om sommeren mellem juni og august, hvor I kan få to meget specielle oplevelser. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at det er to af verdens mest unikke!

 

 

Den første er ganske gratis, men meget rørende. Når mørket falder på, så tag en tur ned på stranden i Cancun. Her vil I se store havskildpadder komme op fra dybet, grave et hul i sandet og lægge sine æg. Efter en seance på op til et par timer sørger havskildpadden for at dække hullet til med sand og tager turen ud i havet igen. I Cancun har hotellerne i samarbejde med regeringen og diverse organisationer sørget for at indgå en pagt, for at hjælpe med at gro bestanddelen af havskildpadder. De graver æggene op fra sandet, flytter dem forsigtigt til såkaldte “turtle nests”, hvor æggene får de optimale omgivelser. Når ægget klækkes og havskildpadden har den største mulighed for at overleve turen ud på verdenshavene, så bliver de sat ud. Dette betyder at langt flere havskildpadder overlever den risikable tur. Faktisk ville kun 1 ud af 200 overleve, hvis dette ikke blev gjort, så det er virkelig fantastisk at se, hvordan mennesker arbejder sammen for at bevare noget så unikt som havskildpadden!

 

 

En anden yderst fantastisk oplevelse er snorkling med hvalhajer. Hundredevis af hvalhajer tager turen ned til kysten ud fra Isla Mujeres – og det er jeres chance for at se noget ganske spektakulært. Disse rolige giganter er typisk mellem 15 og 25 meter lange og spiser primært plankton. Det betyder at de er helt ufarlige for mennesker, så I kan komme helt tæt på. Hvalhajen har et meget karakteristisk udseende og ses tit flyde igennem vandet i et roligt tempo med munden helt åben. Vi kan tilbyde en uforglemmelig 5-timers tur, hvor I kommer ud og snorkler med dette smukke væsen – noget I bestemt ikke må misse, hvis I er der i løbet af sommeren!

 

Håndplukkede hoteller

image

Har I brug for at komme afsted på en ferie, hvor I bliver vartet op fra start til slut og alt er af højeste kvalitet?

 

I Cancun, som er beliggende i den nordlige del af Yucatan-halvøen, finder I det super luksuriøse, Secrets The Vine (5*).
Dette vidunderlige resort – kun for voksne – ligger direkte ud til den ikoniske strand i Cancun. Her er der tale om en premium all-inclusive oplevelse, hvor alt er inkluderet! 

 

Secrets The Vine er for dem som ønsker det bedste til en utrolig god pris. Ofte får man, hvad man betaler for. Her får I mere!

SECRETS THE VINE

 

Midt på den smukke, famøse og kilometerlange strand i Cancun ligger det luksuriøse Secrets The Vine.
Dette hotel er et Secrets-kædens absolut bedste hoteller, hvilket bl.a. skyldes det topmoderne design, den utrolige havudsigt fra samtlige værelser samt naturligvis beliggenheden og alle de ting, som er inkluderet. Her er der nemlig premium all-inclusive, som på ingen måde kan sammenlignes med noget som helst ordinært. Dette er toppen af poppen!

 

 

Secrets The Vine egner sig både til venner som ønsker et virkelig lækkert hotel, men naturligvis også par, som vil have en romantisk ferie i eksotiske omgivelser.
Her kommer I aldrig til at gå sultne eller tørstige i seng, for I kan nemlig vælge mellem hele 6 forskellige a-la-carte restauranter og hhv. én buffet og én café. Dertil kommer der de 7 forskellige barer, hvor I bl.a. kan nyde pool-baren Sugar Reef! 

 

Når I skal vælge værelsestypen, så er det med være koncentreret. Her er nemlig utallige af valgmuligheder.
Nogle af de mest populære er Deluxe Ocean View, Honeymoon Suite Ocean Front og den helt eminente Master Suite Ocean Front som bl.a. byder på en gigantisk wrap-around balkon med vanvittig udsigt!

 

 

Aktiviteter og faciliteter er der nok af på Secrets The Vine, hvor I bl.a. kan nyde 3 forskellige infinity pools, stort og fuldt udsyret fitness center, daglig underholdning, fodbold, yoga, cocktail lektioner, bordtennis, vandaerobic, beach og pool volleyball samt meget mere. Med andre ord bliver det virkelig svært at komme til at kede sig!

 

Når I bor på Secrets The Vine er I aldrig langt væk, hvis I ønsker at udforske livet uden for de luksuriøse rammer.
I gåafstand fra hotellet finder I super muligheder for offentlig transport, butikker, shoppingcentre, restauranter og natteliv. 

 

 

Derudover er der mulighed for både at arrangere udflugter igennem hotellet og på egen hånd. Udflugter kan bl.a. inkludere en tur til de famøse maya-ruiner i Tulum, adventureparkerne Xplor, Xel-Ha og Xcaret, sejltur ud til paradisøen Isla Mujeres eller en tur ud til et af verdens mest eftertragtede paradis for dykkere – Cozumel.

 

Mulighederne er uendelige i Mexico – start eventyret på Secrets The Vine!

Priser

Fra priser per person

Jan-Mar 39.000,- 26.500,- Kontakt for pris
Apr-Jun 35.000,- 24.000,- Kontakt for pris
Jul-Aug 37.500,- 25.750,- Kontakt for pris
Sep-Dec 35.000,- 24.000,- Kontakt for pris
 • - Prisen er for 1 person i et enkeltværelse
 • - Prisen er pr. person for 2 personer i et delt dobbeltværelse
 • - Ring til os for priser, hvis I er 3 personer eller flere


Forbehold

De viste priser er baseret på det, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse til i den angivne periode. Den endelige pris vil afhænge af ledig kapacitet på de valgte rejsedatoer, samt eventuelle prisudsving.
På visse tider af året kan der være betydelige udsving alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Dette er specielt gældende for rejser i skoleferier såsom juleferien, påske og vinterferien.
Der tages forbehold for udsolgte elementer på rejsen såsom fly og hoteller.

ALT DETTE ER INKLUDERET

 • Fly fra København eller Hamborg til/fra Cancun (Economy Class - 1 mellemlanding)
 • Privat Transport fra Lufthavn til/fra Secrets The Vine (Direkte)
 • 14 nætter på Secrets The Vine 5* i Deluxe Ocean View Room
 • Unlimited-Luxury® All Inclusive inklusiv (masser af restauranter, aktiviteter mm.)
 • Flyskatter og afgifter

DETTE ER IKKE INKLUDERET

 • Rejse- og Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes hos Caribia Travels)
 • Tilslutningsfly fra provinsby (kan tilkøbes mod tillæg)
 • Ekskursioner og lommepenge
 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)