Luksus og idyl på fortryllende Jamaica

Historisk. Unikt. Eventyrligt.

Oplevelser i særklasse

image
 • Lyt til reggae-rytmerne og besøg det ikoniske Bob Marley museum
 • Oplev sprudlende vandfald ved spektakulære Dunn's River Falls
 • Nyd de caribiske solstråler ved unikke sandstrande i byer Negril og Ocho Rios
 • Bo og nyd det fremragende Jamaica Inn 5*
 • Kombinér ultimativ badeferie med frodig natur og historiske seværdigheder

JAMAICA

 

 

Mens Jamaicas strande  i den grad kan give lyst til blot at dase ferien væk, så er der meget mere at dykke ned i – bogstaveligt talt. Ikke langt fra kysten venter spændende oplevelser for både snorklere og dykkere, som ønsker oplevelser for livet. Til dem som ønsker at være over vandet, så tag på tømmerflåde langs Martha Brae floden. Til naturelskere, så venter de mystiske Blue Mountains, hvor I virkelig får at opleve, hvor imponerende et sted I egentlig befinder jer på. Det er også her, hvor noget af verdens dyreste kaffe laves – Blue Mountain Coffee. 

 

 

Bob Marley blev Jamaica’s første globale superstjerne og samtidig et kæmpe ikon for mange mennesker i denne del af verden. Men han dukkede ikke op ud af det blå. Denne ø i hjertet af Det Caribiske Hav har musikalske rødder så langt der er dateret tilbage. Jamaica er intet mindre end et musikalsk kraftværk på alle leder og kanter. Musikken driver menneskerne og menneskerne driver musikken. Det er livet på Jamaica og så snart I sætter jeres ben på denne vidunderlige ø, så bliv ikke overrasket, hvis I selv begynder at danse med til de vanedannende rytmer.

 

 

I har ikke været på Jamaica uden at smage lækre lokale favoritter som jerk chicken med ris og diverse tropiske frugter. Jerk er en sammensætning af mange afrikanske krydderier, som bruges som en form for marinade på eksempelvis kylling. Det kan simpelthen fås og overalt og i alle afskygninger! Maden nydes ofte med en lokal øl – Red Stripe – som kommer i en lille karakteristisk brun og buttet flaske, mens der om aftenen skiftes over til rom – i lange baner! De elsker deres rom i Caribien, og det er til at forstå. Efter I har set og smagt Jamaica, så vil I mærke at øen har bibeholdt sin originale charme og stemme, samtidig med at den caribiske livsstil blomstrer i fuld flora. 

Håndplukkede hoteller

image

Jamaica Inn er beliggende i det smukke Ocho Rios, og kan prale af en grund der spænder hele otte hektar. Hotellet ligger ud til en smuk privat bugt, som er beskyttet af et naturligt offshore-koralrev.
Dette eksklusive paradis er det perfekte tilflugtssted for dem, som ønsker en autentisk varm jamaicansk stil, varm og venlig service samt luksus i første klasse.

 

Hotellet har været familieejet siden 1950 og høster roser som værende et af Caribiens bedste af slagsen. Her har været mange berømte gæster såsom selveste Marilyn Monroe, James Bond skaberen Ian Fleming og Kate Moss. Her bydes der på tidsløs elegance og afslappet luksus på en af de bedste sandstrande på hele Jamaica.

JAMAICA INN 5*

 

Dette vidunderlige sted i Ocho Rios på Jamaica’s nordkyst er et absolut must, når turen går til musikøen. Jamaica Inn er beliggende ud til en halvmåneformet strand, som er i absolut verdensklasse. Kridhvidt sand, svajende palmer og turkisblå nuancer er hvad der venter, når I ankommer her. Her kommer I automatisk ned i gear og får slappet af på den helt optimale måde. Lad det fantastiske personale opvarte jer (servicen her er “out of this world”), snup en Dirty Banana cocktail og læs en god bog – kun til den lette rislen fra de frodige palmer. 

 

 

For at bidrage til den rolige, elegante og chic atmosfære, så er der ingen tv, ure eller radioer i de smukke værelser. Tilgengæld bydes der på en rummelig balkon og havudsigt fra samtlige indkvarteringer, så I kan bytte radioen ud til lyden af Det Caribiske Hav, tv’et til synet af det turkisblå vand og bytte uret ud med solen, som nok skal fortælle jer hvornår det er ved at være spisetid.

 

Alle de elegante suiter er indrettet i jamaicansk-autentisk stil med klare smukke farver og som nævnt med en rummelig havvendt balkon. Her er der alt fra Superior Balcony Suites til store villaer med privat pool. Bring din kære eller rejs med venner og familie. Her er alle børn fra 10 år og opefter velkommen.

 

 

Her er masser at give sig til, hvis I skulle blive rastløse på den ellers postkort-perfekte strand. Spil en omgang kroket, snup en dukker i poolen, lej snorklingudstyr uden beregning for at udforske livet under vand eller hop i en kajak eller op på et stand up paddleboard (SUP), for at se øen fra vandsiden. Om aftenen bydes der op til dans med det velkendte lokale band, Inner Groove, som siges at være så gode, at de af og til formår at inspirere kendte personligheder til at optræde med dem, nu hvor de alligevel bor på Jamaica Inn.

 

Maden er et stort højdepunkt her på stedet. Chefkokken, Maurice Henry, disker op med lækre autentiske specialiteter både i hotellets restaurant, ved stranden, poolen og naturligvis også, hvis I ønsker maden serveret i jeres suite. Smagfulde caribiske retter med en stærk jamaicansk indflydelse, som det skal være, når du befinder dig i dette paradis! 

 

 

Som en sidste bemærkning er det værd at nævne, at selveste Winston Churchill elskede at besøge Jamaica Inn. Dette især fordi han svor, at lyset var det bedste han nogensinde havde oplevet. Nogle af hans bedste malerier blev til på netop dette historiske sted – på en af verdens skønneste øer.

Priser

Fra priser per person

Jan-Mar 51.800,- 31.000,- Kontakt for pris
Apr-Jun 37.000,- 23.650,- Kontakt for pris
Jul-Aug 37.000,- 23.650,- Kontakt for pris
Sep-Dec 37.850,- 24.000,- Kontakt for pris
 • - Prisen er for 1 person i et enkeltværelse
 • - Prisen er pr. person for 2 personer i et delt dobbeltværelse
 • - Ring til os for priser, hvis I er 3 personer eller flere


Forbehold

De viste priser er baseret på det, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse til i den angivne periode. Den endelige pris vil afhænge af ledig kapacitet på de valgte rejsedatoer, samt eventuelle prisudsving.
På visse tider af året kan der være betydelige udsving alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Dette er specielt gældende for rejser i skoleferier såsom juleferien, påske og vinterferien.
Der tages forbehold for udsolgte elementer på rejsen såsom fly og hoteller.

ALT DETTE ER INKLUDERET

 • Fly fra København/Billund/Hamborg til/fra Montego Bay (Economy Class - 1 mellemlanding i Europa)
 • Privat Transport fra Lufthavn til/fra Jamaica Inn (Direkte)
 • 10 nætter på Jamaica Inn 5* i Superior Balcony Suite m. Havudsigt & Balkon
 • Morgenmad inklusiv
 • Masser af aktiviteter (både vandsport og landsport)
 • Gratis Wi-Fi & Aftenunderholdning med lokal band
 • Flyskatter og afgifter

DETTE ER IKKE INKLUDERET

 • Rejse- og Afbestillingsforsikring hos Europæiske (kan tilkøbes hos Caribia Travels)
 • Ekskursioner og lommepenge
 • Lokalskat på 2 USD per suite pr. nat (betales på hotellet)
 • Måltider udover morgenmad (halvpension og all inclusive kan tilkøbes)
 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia 
 • CVR: 37555495
 • Tlf: 71 74 72 71
 • Alle ugens dage fra kl. 10-22
© 2020 caribia.dk - Alle priser og informationer er vejledende og vi tager forbehold for fejl, prisstigninger, ændringer og udsolgte elementer (fly, krydstogt, hoteller mm.) Medlem af Rejsegarantifonden (Reg.nr 2688)